Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

6e Editie Uitwisseling TTV Nootwheer <> TTV BIT

Zaterdag 11 juni 2020 heeft de zesde editie plaatsgevonden van het uitwisseltoernooi tussen de tafeltennisverenigingen Nootwheer uit Purmerend en TTV BIT uit Ede. Na een tussenstop van 2 jaar konden we eindelijk elkaar weer achter de tafels treffen.
Terugkijkend op de dag mogen we stellen dat dit weer een geslaagd toernooi is geworden met als insteek tafeltennis en strijden om de wisselbeker, maar een gezellige dag tussen beide verenigingen staat eveneens hoog in het vaandel.

Tafeltennisvereniging Nootwheer was aanwezig met een delegatie van 15 spelers, vanuit BIT waren er 14 aanwezig waren dus dat was goed verdeeld. Nieuw tijdens dit toernooi was dat bestuurslid en wedstrijdleider Peter Groen alle spelers had gemixed in 29 verschillende wedstrijden van 3 spelers met het voor BIT bekende voorgift systeem. Aan het einde van alle gespeelde wedstrijden waarbij alle behaalde punten waren opgeteld kon de winnaar bekend gemaakt worden. Naast de wedstrijdleiding deed Peter ook de bar verzorgen met de assistentie van zijn vrouw Wilma.

Aan het einde van de wedstrijden bedankte mede organisator Wim van Ooijen iedereen voor de gezellige middag, de uitslag werd bekend gemaakt door Peter Groen welke vereniging de wisselbeker weer een jaar in de prijzenkast mocht zetten. Na 1x BIT en 4x  Nootwheer kon Peter bekend maken dat TTV BIT deze 6e editie had gewonnen met 213 punten. (Nootwheer 165 punten).

De wisselbeker werd uitgereikt door Peter Groen aan Leida Lok van TTV BIT.
Nootwheer voorzitter Willem Heemskerk bedankte de organisatie en kijkt uit naar de volgende keer.
Na de uitreiking van de wisselbeker kon begonnen worden aan het buffet wederom smakelijk verzorgd door TapAsia uit Ede.

Volgend jaar de 7e editie, tot dan.

Namens de organisatie:
Peter & Wilma Groen
Wim van Ooijen