Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Competitiespelen of recreëren bij de tafeltennisvereniging TTV Ede

Heb je al eens competitie gespeeld en wil je dat opnieuw gaan doen, dan is de dinsdagavond vanaf 20.00 tot 23.00 uur het meest geschikt om tegenstanders van gelijk niveau te ontmoeten.
Er zijn mensen beschikbaar die je opvangen en wegwijs maken. Ook kan je vrij spelen op de maandagmiddag vanaf 13.00 uur en/of de donderdagochtend (55+) vanaf 09.00 uur, als je daartoe in de gelegenheid bent.

Recreatief spelen kan uiteraard ook. Ook als je al eens competitie gespeeld hebt.

De woensdagavond is bij onze club gereserveerd voor de recreatiesport. Vanaf 20.00 tot 23.00 uur kan er vrij gespeeld (en uiteraard ook op de maandagmiddag en de donderdagochtend, zie hierboven).

Van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt er training gegeven in basistechniek voor mensen die zich op dit gebied willen ontwikkelen. Ook heel handig als je nog nooit hebt gespeeld!

Aspirant-leden mogen 4 x gratis komen spelen (snuffelstage). Kom je een vijfde keer, dan verwachten we dat je eerst een aanmeldingsformulier invult en inlevert.

Batjes brengen onze leden zelf mee. In je snuffelperiode kan je per keer een batje (kenners zeggen ook wel houtje, plankje) lenen van de club.

Onze zaal is ongeschikt voor gymschoenen met zolen die afgeven (vaak zijn dit zwarte zolen). Dat krijg je niet meer van onze fraaie vloer af.

Graag tot ziens op “een speelmoment”.

In onze club staat plezier in tafeltennissen op de eerste plaats.

Voor de volledigheid zie het artikel "Trainingstijden" in onze zaal onder kopje Competitie .