Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Bardienst lopende competitie met alle thuiswedstrijden

Hieronder volgt het schema voor de bardiensten van de nieuwe competitie, en het overzicht van de thuiswedstrijden van alle teams.

Afspraak:

De competitie teams die ingedeeld zijn om op vrijdagavond de bardienst te verzorgen moeten dit ook doen op de trainingsavond de dinsdag daarvoor. Op dinsdagavond is onze barbeheerder Remon Langius meestal zelf op tijd aanwezig om te openen en neemt hij de sleutels alvast mee zodat het dienstdoende team zelf kan afsluiten. Mocht hij niet kunnen openen dan zal hij dit op tijd aangeven bij het dienstdoende team, die dan de sleutels eerst bij Remon thuis moeten ophalen.  Voor beide diensten geldt om 19.30 de bar openen, en officieel sluiten we om 23.59 uur. 

De sleutels en de instructies voor de bardienst op zaterdagmorgen worden op vrijdag opgehaald bij Remon thuis, direct na afloop van de bardienst dien je de spullen daar ook weer in te leveren bij Remon thuis of overhandig je de sleutels aan het middagteam!

Mochten er vragen zijn over het nieuwe barsysteem hoe dit precies werkt, spreek mij dan even aan op de dinsdag of bekijk nog even het instructiefilmpje van Twelve.  Instructievideo Twelve Kassa (V7) – Twelve Helpdesk NL  Mochten jullie de bardienst willen afkopen dan kan dit geregeld worden met Karin.

Let op!

Tijdens de bardienst mag je achter de bar geen alcohol nuttigen, maar het belangrijkste is geen alcohol verstrekken aan jongeren onder de 18 jaar, dit kan ons veel geld kosten € 45 boete voor het jeugdlid en de verstrekker, en € 1350 per constatering voor TTV EDE.

Zie hier de bardienst per team op de dinsdag: