Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

(Online) Lid worden

Op school, in buurthuizen en campings is een tafeltennistafel een vertrouwd beeld. Wie kent het spelletje ''rond de tafel'' nou niet. Tafeltennis is geschikt van jong tot oud, het is namelijk een sport die tot op zeer hoge leeftijd gespeeld kan worden.

Je kunt natuurlijk gewoon in jouw buurthuis of op de camping een balletje blijven staan. Maar als je beter wilt leren spelen, of meer verschillende tegenstanders wilt treffen, of na afloop nog even gezellig aan de bar wilt napraten met een drankje, dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres.

Wij stellen nieuwkomers in de gelegenheid vier keer gratis de speelmogelijkheden en sfeer van onze club te proeven. Daarna vragen we of je lid wil worden. Wanneer je besluit lid te worden, dan bedraagt onze contributie momenteel €16,20 per maand en eenmalig €2,00 administratiekosten. Inning van de contributie gebeurt per kwartaal via automatische incasso.  Lid worden: Klik hier voor het inschrijfformulier

Kortingsregelingen

Het gemeentebestuur van Ede vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Ook inwoners met een laag inkomen en beperkt eigen vermogen. Voor deze inwoners en hun kinderen zijn er daarom de regelingen Meer Kinderen Meedoen en Meer Volwassenen Meedoen. Volwassenen en kinderen van 6 tot en met 17 jaar krijgen dan een tegemoetkoming van € 200 per kalenderjaar. Zij kunnen deze tegemoetkoming gebruiken om aan sport-, cultuur- en recreatieve activiteiten mee te doen. Klik hier voor de gemeentelijke regeling.

Omgangsregels voor leden

Inleiding:

Tafeltennissen bij onze vereniging betekent gezelligheid en leuke contacten en vooral actief bezig zijn in een mooie accommodatie. Met anderen in competitieverband of recreatief. Op je eigen niveau. Je kan meedoen aan toernooien, kampioenschappen maar ook aan trainingen gegeven door gecertificeerde trainers.

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen bij de vereniging. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt. Om die reden hebben wij een paar duidelijke maar simpele omgangsregels opgesteld die voor iedereen gelden.

Omgangsregels:

Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap van TTV Ede kunt schriftelijk doen (via ons postadres Springendal 19 Postcode 6718 NJ, Ede) of per email naar ledenadministratie@ttvede.nl

Houdt u hierbij rekening met het feit dat TTV Ede een opzegtermijn van één kwartaal aanhoudt, wat ingaat op de eerste dag van het komende kwartaal.

Enkel het vierde kwartaal is hier één uitzondering op; wanneer u in het vierde kwartaal uw lidmaatschap beëindigt, zal dit per 31 december van het desbetreffende jaar worden doorgevoerd.