Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Recreanten

Een behoorlijk aantal mensen in onze vereniging speelt tafeltennis op recreatief niveau.

Uiteraard spelen zij ook hun wedstrijdjes, bv. onderling, bij het clubkampioenschap voor recreanten, in regiotoernooien of in de bedrijfscompetitie. Maar ze doen dat niet in de officiële competitie van de Nederlandse tafeltennisbond (NTTB).

Binnen onze doelstellingen past dit uitstekend. Onze vereniging heeft niet alleen als doel op wedstrijdniveau zo hoog mogelijk te acteren in de Nederlandse competitie. Heel duidelijk hebben wij in ons beleid vastgelegd – en we benadrukken dat regelmatig- dat wij een club van breedtesport zijn, waarin voor heel veel mensen gelegenheid is op eigen niveau een balletje te slaan.

De deelnemers aan de recreantengroep ontmoeten elkaar op de gezellig drukke woensdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur. De zaal (met maximaal 12 tafels) is dan gereserveerd voor recreatief tafeltennissen. Van jong (vanaf 16 jaar) tot oud (geen leeftijdsbeperking) en van alle spelniveau’s.

Van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt een deel van de zaal apart beschikbaar gehouden om onder begeleiding gericht te werken aan het verwerven van voldoende basistechniek. Heel handig als je nog nooit getafeltennist hebt.

Sommige leden van de recreantengroep spelen ook op de maandagmiddag en/of de donderdagochtend.