Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

55+ groep

Tafeltennis is een sport voor iedereen, jong of oud, man of vrouw. Kortom, iedereen die zin heeft kan er aan mee doen. Maar…….er is meer

Steeds meer ouderen maken deel uit van de samenleving. Onze tafeltennisvereniging wil daarop inspelen. De 55+-groep van TTV Bit.nl is daar een goed voorbeeld van. Onze vereniging wil “ouderen” graag in de gelegenheid stellen actief deel te nemen aan de tafeltennissport. Je hoeft daarvoor  niet heel goed te kunnen tafeltennissen, want heel vaak is het “gewoon een balletje slaan”.

Onze actieve 55+ groep  speelt op de maandagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur en op de donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Sommige 55+ers maken ook gebruik van het trainingsuur op de woensdagavond (20.00 uur tot 21.00 uur).

Nieuwe leden worden opgevangen en wegwijs gemaakt door de coördinator 55+, Anneke Harms (06-21563948).
Tussen het sporten door is er voldoende gelegenheid voor een kopje koffie of thee. 

De 55+-groep houdt jaarlijks een paar eigen interne toernooien. Daarnaast zijn er ook contacten met 55+-groepen van andere verenigingen in de regio. Regiotoernooien worden jaarlijks gehouden in Ede, Arnhem, Renkum en Veenendaal (altijd op donderdag).