Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

De Club

TTV EDE is een van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland. Al sinds 1985 wordt er gespeeld in een eigen clubgebouw aan de Langekampweg 8, 6715 AV te Ede.

Op deze site kunt u kennismaken met alle aspecten van de vereniging. Nog beter is het om eens een keer (uiteraard vrijblijvend) een kijkje te komen nemen in het clubgebouw. Dinsdagavond t/m vrijdagavond en zaterdag overdag bent u van harte welkom om gratis kennis te maken met onze vereniging. Meer informatie over deze kennismaking en de mogelijkheid tot lidmaatschap vindt u in de rubriek 'lidmaatschap'. Uiteraard is het ook mogelijk uw vraag te mailen naar info@ttvede.nl.

De vereniging biedt plaats aan welpen (vanaf 6 jaar) t/m 55+-ers in de categorieën recreant en wedstrijdspeler. Hoewel de jeugd veel aandacht krijgt en de jeugdafdeling behoort tot de meest succesvolle van Nederland, vindt de vereniging het net zo belangrijk om speelmogelijkheden te bieden aan recreanten, 55+-ers, Bedrijfstafeltennistennissers en seniorenwedstrijdspelers.

Wij hopen dat u na het lezen van de informatie op deze site zin krijgt om een keer balletje te slaan. Wij zien u graag terug in onze zaal!