Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Wil je lid worden van TTV Ede? Leuk!

De meesten die bij ons beginnen met tafeltennissen zijn tussen de 6 en de 11 jaar. Je hoeft dan nog niets te kunnen en je hebt als jeugdspeler nog voldoende tijd om met goede training een goed niveau te bereiken. Maar je inzet is hier wel belangrijk. Tafeltennis is immers een sport en om goed te worden heb je beweeglijkheid, concentratie en creativiteit nodig. Het is handig als je ook al een beetje inschattingsvermogen hebt, maar dit word je vooral geleerd. Daarnaast is plezier hebben natuurlijk het allerbelangrijkste. Tafeltennis is wel een sport met veel vlieguren. Het is zeker geen sport die je zo maar even beheerst. Daarom bieden wij kinderen (de jeugd) meerdere trainingsmogelijkheden aan, die we aan ouders adviseren ook te gebruiken. Hieronder vind je de nodige info als je je wilt inschrijven.

De B/C selectie

Jeugdleden tot en met 16 jaar zijn van harte welkom op maandag (17:30 - 19:00 uur) en/of woensdag (17:30 - 18:30 uur). Ben je ouder dan 16 jaar? Neem dan even contact op met de hoofdtrainer om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De A selectie

Op de A-selectie trainen de al wat meer gevorderde jeugdspelers vaak aangevuld met wat betere senioren. Trainingen zijn op maandag (19:00 - 21:00 uur) en woensdag (18:30 - 20:00 uur) Het is de bedoeling om, als je voldoende niveau, motivatie en inzet hebt je promoveert van de B/C-selectie naar de A-selectie.

Spelen bij de jeugd van TTV BIT.NL betekent vrijwel altijd, dat je na verloop van tijd een wedstrijdspeler wordt. Wanneer je jeugdspeler bent en geïnteresseerd om kennis te komen maken, kun je contact opnemen via E-mailadres: hoofdtrainer@ttvede.nl of via onderstaand online formulier.

De trainingen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde trainers, die zich soms laten ondersteunen door hulptrainers om zo genoeg tijd en aandacht te kunnen geven aan de groep en de individuele speler.

Informatie Jeugdtrainingen TTV Ede


    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .