Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Bericht van Bestuur

Beste leden van Tafeltennisvereniging Bit.nl,  

Terugkijkend op het jaar 2021 kunnen we vaststellen dat dit voor onze vereniging een turbulent jaar was. Lockdown, dan weer open, en op dit moment weer gesloten, kortom heel bijzonder. 

We zien echter een heel aantal positieve ontwikkelingen, niet alleen voor ons clubje, maar ook in algemene zin binnen onze maatschappij. Vaccinaties en boosterprikken die ook tegen nieuwe Covid-19-varianten helpen, een nieuwe regering in het vooruitzicht. 

Maar terug naar onze vereniging. Nadat in de eerste drie kwartalen het ledenbestand flink wat afnam tot ongeveer 125, is dat op dit moment, door allerlei ontwikkelingen en inspanningen, weer gestegen tot 141. 

In 2021 hebben we afscheid genomen van onze hoofdtrainer Suzanne Dieker, waarna oudgedienden Frank Dubois en Michiel Schimmel bereid zijn gevonden deze trainingen over te nemen.  Inmiddels kunnen we zien dat dit zijn vruchten afwerpt door een toename van inmiddels een 10 tal nieuwe leden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Prima werk dus van beide oud- en nieuw gedienden waarvoor onze dank!

Ook op het gebied van vrijwilligers hebben we veel positieve geluiden en activiteit mogen waarnemen. 

Veel opruimwerk is verricht aan de buitenzijde van het gebouw onder prima toezicht van Hans Andeweg en zijn werkgroepje. 

In de laatste weken van 2021 is de gehele binnenzijde van het gebouw voorzien van nieuwe kleuren, wat toch een heel ander beeld van onze club geeft en dat mocht ook wel na 35 jaar. We willen alle vrijwilligers die zich dit jaar hebben ingezet om er een nog mooiere club van te maken hartelijk danken voor hun inzet. We zijn als club heel blij met zo veel vrijwilligers! 

Ook hebben we mogen beleven dat team 1 en 2 op dezelfde dag erin slaagden om kampioen te worden en te promoveren naar respectievelijk de 1e en 2e divisie. Het was jammer dat hierbij slechts weinig publiek aanwezig was maar we kunnen jullie verzekeren dat er toch wel een klein feestje is gevierd in het hol van de leeuw, Veenendaal dus. Proficiat alle spelers van team 1 en 2!

Verder hebben een aantal mooie initiatieven het licht gezien zoals vernieuwing van de Sponsorcommissie en het opzetten van een Club van 100 en een mogelijkheid om donateur te worden. De sponsorcommissie heeft inmiddels een aantal nieuwe sponsoren geworven zodat er nu 27 borden in de zaal hangen en het einde is nog niet in zicht, bedankt namens het bestuur mannen! De Club van 100 is ook een groot succes, het 1e paneel met 27 namen is nog niet helemaal gevuld, we missen nog 4 namen, maar er wordt al gedacht aan een 2e paneel. Voor de mensen die het financieel goed kunnen dragen een aanrader want al deze extra gelden komen en blijven ten gunste van de vereniging. 

Al met al een aantal mooie ontwikkelingen die wij jullie niet willen onthouden op de rand van een nieuw jaar. 

Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling toe en een gezond, sportief en gelukkig 2022!   

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van TTVBit.nl

Wim, Peter, Remco, Rémon, Martha en Yorick