Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Bengelmedia in opmars

Bedrijfstafeltennis: Bengelmedia in opmars

 

In de derde ronde van de voorjaareditie 2023 bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden deze week de normale 5 wedstrijden afgewerkt.

De topper Bengelmedia – Spelt Financiële Adviseurs leverde mooie en spannende wedstrijden op met uiteindelijk nipte winst voor Bengelmedia(6-4). Met big boss Ton Lindeboom als toonbeeld van onverzettelijkheid(3x winst) werd de koploper op een nederlaag getrakteerd.

Vermeldenswaard is ook het optreden van Diana Knijff voor Bengelmedia, na vele jaren zonder tafeltennis weer lekker aan de bak en gelijk 1 partij winnen doet een mens goed.

De runner-up van de vorige editie bewees zichzelf daarmee een goede dienst en rukt op naar de subtop van de ranglijst met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg.

Ook Suksabai, vorige editie op de 3e plaats geëindigd, deed goede zaken door met 8-2 te winnen van Uw Pianowinkel. Voor Suksabai was Ton Sandbrink de gevierde man met 3 winstpartijen, waardoor Suksabai oprukt naar plaats 2 op de ranglijst.

Tapasia kwam tot nu toe niet in het stuk voor maar bracht daar verandering in door met 9-1 te winnen van Grandcafé Mr. Bojangels.

Martin Zijp en Jan van Dijk hielpen, met ieder 3x winst, Tapasia over het dode punt heen. Voor Mr. Bojangels redde debutant Xander Klaassen de eer door te winnen van good-old Wim van Ooijen.

Kampioen Midgetgolf de Dikkenberg kon de eerste overwinning van deze editie bijschrijven door met 6-4 te winnen van Massagepraktijk de Cirkel Ede. Nino Stormink was weer eens de beste man voor de midgetgolfers met 3 winstpartijen, terwijl Rodel van Rooijen, als bijna debutant, 2 partijen won voor de Cirkel.

Fantaziehuis Bennekom kon de overwinning van vorige week niet evenaren en moest met 7-3 hun meerdere erkennen in D & O Administratie en Belastingadvies.

Unal Yildiz was de gevierde man voor D & O met 3x winst terwijl good-old Henny Pouw voor Fantaziehuis tot ieders verrassing en zeker van hem zelf alle 3 zijn wedstrijden verloor.

Vermeldenswaard is wel dat Michiel Tanis voor Fantaziehuis Bennekom 2 partijen in winst kon omzetten. 

stand  na 3e ronde editie 26:
Spelt Financiële Adviseurs                                          19 punten
Suksabai                                                                          17 punten
Tapasia                                                                            16 punten
D & O Administratie en Belastingadvies                  14 punten
Bengelmedia                                                                   13 punten(uit 2)
Uw Pianowinkel                                                             12 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede                                   12 punten
Midgetgolf de Dikkenberg                                           11 punten(uit 2)
Grandcafé Mr. Bojangels                                             11 punten
Fantaziehuis Bennekom                                              10 punten(uit 2)
B & M Transport en Service                                         5 punten(uit 1)