Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Bengelmedia viert wederom kampioenschap

Bedrijfstafeltennis: Bengelmedia viert wederom kampioenschap

In  ronde twaalf van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd weer een compleet programma afgewerkt. Koploper Bengelmedia had een vrije avond maar konden thuis op de bank toch het kampioenschap vieren. Naaste belager, Spelt Financiële Adviseurs, profiteerde niet van de afwezigheid van de koploper en verloor met 7-3 van Fantaziehuis Bennekom.

Het is bij de adviseurs een repeterend verschijnsel, tegen sterke teams bijna altijd winst terwijl tegen laag ingedeelde tegenstanders veel punten worden verloren. Voor Fantaziehuis Bennekom scoorde Michiel Tanis een hattrick. Het team van Suksabai profiteerde wel van de misstap van Spelt Financiële Adviseurs door met 9-1 te winnen van Massagepraktijk de Cirkel Ede en neemt plaats 2 over van de adviseurs. Het trio Ton Sandbrink, Juul Spies en Thijs Bosman bleven ongeslagen deze avond. B & M Transport en Service boekte een kleine maar nuttige 6-4 overwinning op Grandcafé Mr. Bojangels waarbij opviel dat good-old Wout van de Groep mooi 2 punten afsnoepte van de transporteurs. Haeck WorX was Steris de baas en dat bracht een 7-3 overwinning op het scorebord

met een maximale score voor Haeck WorX speler Jaco van den Brink. Midgetgolf de Dikkenberg heeft de weg omhoog weer gevonden en overtrof deze week Tapasia met een 7-3 uitslag tot gevolg.

Vader Frank Meeuwisz gaf het goede voorbeeld aan dochters Lisanne en  Ivana door 3x te winnen.

Wurms Transport had een aantal goede uitslagen geboekt de laatste weken maar kon dat tegen

D & O Administratie en Belastingadvies niet voortzetten.

De adviseurs hadden, na de zeperd van vorige week, 9-1 verlies tegen de collega’s van Spelt, de opstelling stevig omgegooid en dat werkte gezien de 6-4 overwinning. Voor de adviseurs scoorde Furkan Sener de maximale 3 punten.

Met nog 1 ronde te spelen heeft Bengelmedia de titel geprolongeerd maar voor de plaatsen 2 tot en met 5 wordt nog stevig gestreden in deze laatste ronde.