Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: B&M delft onderspit tegen koploper Bengelmedia

BTC: Runner-up B&M transport & Service delft onderspit tegen koploper Bengelmedia

In  de tiende  ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd na een week rust een compleet programma afgewerkt.

Koploper Bengelmedia moest aantreden tegen de nummer 2 van de ranglijst, B & M Transport en Service. Na een 1-1 tussenstand liep Benegelmedia uit naar 8-1 waarna Hans van Eijnsbergen(2x winst) weer een punt wist te scoren voor de transporteurs, eindstand 8-2.

Voor Bengelmedia scoorde Ton Lindeboom een hattrick. Hierdoor loopt Bengelmedia weer uit op de concurrentie.

Nummer 3, Spelt Financiële Adviseurs, speelde tegen Steris en de Speltboys hadden hetzelfde probleem als bij de vorige wedstrijd, namelijk de lage ranking (2 en 3) van de tegenstanders en dat zat stevig in de weg. Resultaat 7-3 verlies met voor Steris een hattrick van Tyrone Veldhuisen terwijl ook de zijn medespelers Ramon Kolvers en Wychert van der Vegt het prima deden met 2x winst.

Spelt Financiële Adviseurs zakt daarmee naar plaats 5 op de ranglijst.

Massagepraktijk de Cirkel Ede heeft inmiddels de smaak duidelijk te pakken en wist nu met 8-2 te winnen van Fantaziehuis Bennekom. Grote man voor de masseurs was Henri Hessing die al zijn tegenstanders wist te verslaan.

Ook Grandcafé Mr. Bojangels is goed bezig de laatste weken. Nu werd Midgetgolf de Dikkenberg met 7-3 aan de zegekar gebonden. Opvallend feit was niet alleen dat Anne  Voerman al haar partijen won maar ook dat de midgetgolfers bij het ontbreken van Nino Stormink bijna niet tot winst komen.

Haeck WorX en Wurms Transport maakten er een spannend potje tafeltennis van met aan het einde een 5-5 uitslag. Yorick Schurink moest er aan te pas komen om een nederlaag voor Haeck WorX te voorkomen en hij deed dat met verve door 3x te winnen.

Suksabai had een goede avond door een mooie  7-3 winst tegen Tapasia waarbij vooral op viel dat Ton Sandbrink(Suksabai) wist te winnen tegen zelfverklaarde angstgegner Wim van Ooijen.

Ook de andere 2 partijen wist Ton Sandbrink te winnen waardoor hij, samen met Herbert Kurstjens, ook 3x winst, de grote man van de avond was voor Suksabai.

Voor de plaatsen 2 tot en met 5 blijft het voorlopig dringen met slechts enkele punten verschil.

Wie, o wie gaat echter koploper Bengelmedia verslaan deze editie.

Volgende ronde(11)           : donderdag 11 april 2024
Aanvang                              : 19.45 uur
Adres                                   : Langekampweg 8 te Ede
Toegang                              : gratis