Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: B&M Transport en Service grote winnaar in ronde 8

Bedrijfstafeltennis: B&M Transport en Service grote winnaar in ronde 8

In  de achtste ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, stonden er deze week weer een aantal mooie en spannende wedstrijden op het programma.

Koploper Bengelmedia had net als vorige week weer een lastige tegenstander in Tapasia, evenwel werd een 6-4 overwinning geboekt. Joshua Jonkman en Tom Hanegraaf zorgden beiden met een 3 punter dat de winst binnen was. Opvallend detail, Diana Knijff, vorige week de absolute kopvrouw, moest nu al haar tegenstanders feliciteren. Ja ook in tafeltennisland kan het verkeren.

De klapper van deze week was de 10-0 overwinning van B & M Transport en Service tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede. Voor de masseurs konden alleen Henri Hessing en Anne Tjallema een game winnen. De transporteurs van B & M stijgen hiermee naar plaats 4 op de ranglijst.

Ook runner-up Suksabai deed het deze week weer prima. In de topper tegen Haeck WorX werd een, weliswaar, nipte 6-4 winst geboekt maar Suksabai blijft wel in de top van het klassement meestrijden. Spelt Financiële Adviseurs trad aan tegen het sterke team van Midgetgolf de Dikkenberg en won ruim met 8-2. Dat was een welkome maar ook wel verrassende overwinning daar bij de golfers Nino Stormink meedeed. Nino kon deze avond echter maar 1x winst bijschrijven en dat was toch wel erg opvallend omdat normaliter 3 punten de standaard voor Nino is.

Voor de adviseurs scoorde Bao Nguyen maximaal en hielp daarmee de adviseurs van Spelt naar plaats 2 op de ranglijst. Ook D & O Administratie en Belastingadvies wonnen hun wedstrijd tegen Fantaziehuis Bennekom. Hier kwam een regelmatige 7-3 uit de bus met een mooie 3 punter voor D & O speler Furkan Sener. De adviseurs van D & O doen in de stand goed mee op plaats 6 van de ranglijst en dat was vooraf niet voorzien.

Wurms Transport speelde tegen Steris en dat werd een leuk potje tafeltennis wat in het voordeel van Wurms Transport werd beslecht 7-3. De jarige Natasja Quak(Steris) won een mooie wedstrijd en dat was een leuk cadeau voor de jarige. Voor Wurms Transport scoorde de van vakantie teruggekeerde Wilma Groen 3 punten, misschien op Kaapverdië veel geoefend?