Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: B&M transport en Service rukt op naar de top

Bedrijfstafeltennis: B&M transport en Service rukt op naar de top

In  de negende  ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd een compleet programma afgewerkt.

Koploper Bengelmedia had ook deze week, net als de vorige twee weken,  weer een lastige tegenstander in Wurms Transport. De transporteurs verkeren duidelijk in een “good mood” wat onderstreept werd door 4 punten die werden gepakt tegen de koploper. Of dat nu kwam door de mooie nieuwe shirts van sponsor Sander Wurms of door de sfeer in het team  valt niet te zeggen. Alleen Bengelmedia speler Joshua Jonkman moest door alle Wurms spelers worden gefeliciteerd.

Franck Blaauw, speler van Wurms Transport,  weet de nipte nederlaag aan het feit dat hij, ondanks de goede sfeer, toch de nopjes op zijn batje miste. Runner-up Spelt Financiële Adviseurs, de laatste weken sterk spelend, kreeg met 8-2 klop van hekkensluiter Massagepraktijk de Cirkel Ede.

Alle spelers van de adviseurs leden onder een, volgens hen, ondraaglijke voorgiftregeling. Daar viel wat voor te zeggen als de tegenstander 2, 3 of 5 punten moet halen en jijzelf 15, 17 of 18 punten.

De wedstrijd was dan ook binnen de snelst mogelijke tijd beslist, waarbij de Cirkel spelers Michael Veenendaal en Niels van de Bospoort ongeslagen bleven. B&M Transport en Service blijft het verrassend sterk doen deze editie, nu werd Steris met 8-2 van de tafel geslagen. Peter Kleiberg en Hans van Eijnsbergen bleven beiden ongeslagen en waren mede verantwoordelijk voor heit feit dat

B&M Transport en Service op rukt naar plaats 2 op de ranglijst. Verrassend was ook dat het team van Grandcafé Mr. Bojangels met 7-3 won van D&O Administratie en Belastingadvies. De adviseurs waren goed op weg naar de subtop maar de caféhouders maakten daar een bruut einde aan.

Voor Mr. Bojangels scoorde Thomas de Jong de maximale 3 punten. Midgetgolf de Dikkenberg en Fantaziehuis Bennekom maakten er in het Bennekomse onderonsje het beste van met als uiteindelijke nipte winnaar Midgetgolf de Dikkenberg (6-4). Nino Stormink moest het in deze wedstrijd doen voor de golfers en kweet zich bekwaam van die taak met 3 overwinningen.

Tapasia en Haeck WorX  maakten er een spannende wedstrijd van wat uitmondde in een nipte 6-4 winst voor Haeck WorX. Hilco Kranendonk was hier de grote man met 3x winst voor Haeck WorX, wat hierdoor op plaats 4 blijft staan.

Stand na 8 ronden:
Bengelmedia   57 punten
Spelt Financiële Adviseurs   46 punten(uit 7)
Suksabai   45 punten
B&M Transport en Service   44 punten(uit 7)
Haeck WorX   42 punten
D&O Administratie en Belastingadvies   41 punten
Midgetgolf de Dikkenberg   35 punten(uit 7)
Tapasia   35 punten(uit 7)
Grandcafé Mr. Bojangels   34 punten(uit 7)
Wurms Transport   32 punten(uit 7)
Fantaziehuis Bennekom   28 punten
Steris   25 punten(uit 7)
Massagepraktijk de Cirkel Ede   16 punten(uit 7)

Volgende ronde(9)            : donderdag 21 maart 2024
Aanvang                              : 19.45 uur
Adres                                   : Langekampweg 8 te Ede
Toegang                              : gratis