Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Kampioen Bengelmedia krijgt klop van Haeck WorX

Bedrijfstafeltennis: Kampioen Bengelmedia krijgt klop van Haeck WorX

In de laatste ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, was het ondanks het kampioenschap dat voor Bengelmedia vorige week al vierde een spannende avond. Kampioen Bengelmedia speelde tegen het, ook dit seizoen weer sterk opererende, team van Haeck WorX. De Haeck WorX spelers waren tot op het bot gemotiveerd en speelden daar ook naar. Uiteindelijk werd met 6-4 gewonnen van de kampioen. Wat de meeste toeschouwers bij bleef was de partij tussen Yorick Schurink en jongeling Joshua Jonkman. Yorick moest 1 punt meer scoren dan zijn tegenstander en dat lukte uiteindelijk net door een 12-10 winst in de derde set en na fantastisch spel met het publiek op de banken.

Nummer 2 van de ranglijst, Suksabai nam het op tegen Steris en won met 7-3. Opvallend feit was dat Ton Sandbrink, normaal goed voor 2 of 3 punten, bleef steken op 1 overwinning terwijl good-old Leida Lok(2x) en Parichart Deesongkram (3x) er lustig op los scoorden.

Nummer 3 van de ranglijst, het team van B & M Transport Service deed ook hun sportieve plicht en wonnen met 7-3 tegen D & O Administratie en Belastingadvies. Voor de transporteurs was Dorien van Eijnsbergen de grote vrouw met 3 winspartijen.

Ook de nummer 4 genoteerde, Spelt Financiële Adviseurs, won en wel met 6-4 van Grandcafé Mr. Bojangels en dus bleef alles zoals het voor deze avond was in de top van de ranglijst. Midgetgolf de Dikkenberg steeg wel een plaats op de ranglijst door met 5-5 gelijk te spelen tegen Wurms Transport. Voor de golfers deed Nino Stormink goede zaken met 3 winstpartijen.

Ook Tapasia steeg 1 trede op de ranglijst door 7-3 winst op Massagepraktijk de Cirkel Ede. Daar kwam wel enig geluk bij kijken voor de restauranthouders daar Cirkel speler Anne Tjallema met een  zweepslag na 1 game niet verder kon spelen.

Zo kwam er rond 23.00 uur een einde aan deze editie van de Bedrijvencompetitie en kon competitieleider Peter Groen de bekers uitreiken na een succesvol seizoen.