Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Kampioen start prima en is koploper

Bedrijfstafeltennis: Kampioen start prima en is koploper

In de eerste ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden deze week de eerste wedstrijden gespeeld.

Door afzegging kon de wedstrijd tussen Haeck WorX en Massagepraktijk de Cirkel Ede niet doorgaan en zal op een later tijdstip worden ingehaald.

De kampioen van de vorige editie, Bengelmedia, startte prima door met 9-1 te winnen van Steris. Verrassend was wel dat Huib Poot, normaal goed voor 3 punten, verloor van Tyrone Veldhuisen, die daarmee de eer redde voor Steris.

B & M Transport en Service deed goede zaken tegen het met 2 personen opgekomen Fantaziehuis Bennekom door met 8-2 te winnen. Patrick Beukhof en Hans van Eijnsbergen wonnen 2 partijen voor de transporteurs terwijl Michiel Tanis voor Fantaziehuis Bennekom 1 punt binnen sleepte en met Marion van Aubel het dubbelspel won.

De wedstrijd tussen Grandcafé Mr. Bojangels en Wurms Transport(terug van weggeweest) verliep tot en met partij 8 gelijk op. Daarna zette Wurms Transport middels een kleine eindsprint de 6-4 winst op het scorebord. Het Wurms Transport trio Nicole Kuijpers, Wilma Groen en Ruud van Wijland wisten ieder 2 partijen te winnen terwijl Thomas de Jong voor de caféhouders al zijn wedstrijden tot een goed einde bracht.

Tapasia, spelend in de opstelling Robert de Boer, Xander Je en Gert Marcus, nam het op tegen D & O Administratie en Belastingadvies.

Ondanks felle tegenstand van de D & O Administratie en Belastingadvies spelers wist Tapasia een ruime 7-3 overwinning te boeken waarbij Robert de Boer een 3 punter scoorde. Voor D & O won eigenaar Orhan Ozkaya 2 partijen.

Midgetgolf de Dikkenberg en Suksabai maakten er een mooie en spannende wedstrijd van die terecht in een 5-5 remise eindigde.

Nino Stormink hield voor Midgetgolf de Dikkenberg het vaandel hoog door 3x winst en het dubbelspel samen met Bert van de Bovenkamp te winnen. Voor Suksabai scoorden Ton Sandbrink en Herbert Kurstjens ieder 2 punten terwijl good-old Leida Lok goed was voor 1 punt.

Stand na 1 ronde:

Bengelmedia 9 punten
B & M Transport en Service 8 punten
Tapasia 7 punten
Wurms Transport 6 punten
Midgetgolf de Dikkenberg 5 punten
Suksabai 5 punten
Grandcafé Mr. Bojangels 4 punten
D & O Administratie en Belastingadvies 3 punten
Fantaziehuis Bennekom 2 punten
Steris 1 punten
Spelt Financiële Adviseurs 0 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 0 punten
Haeck WorX -5 punten

Volgende ronde(2)            : donderdag 25 januari 2024
Aanvang                              : 19.45 uur
Adres                                   : Langekampweg 8 te Ede
Toegang                              : gratis