Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Midgetgolf de Dikkenberg op stoom;

Bedrijfstafeltennis: Midgetgolf de Dikkenberg op stoom voor kampioenschap

In de tiende ronde van de competitie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden er weer enkele kaarten geschud.

Koploper Midgetgolf de Dikkenberg deelde een tik uit door met 8-2 te winnen van het sterke Suksabai en gaan hiermee op voor een hernieuwd kampioenschap. Dat de midgetgolfers het vooral moeten hebben van Nino Stormink, ook nu weer goed voor 3 punten, is al algemeen bekend maar nu voldeed ook Bert van de Bovenkamp aan de verwachtingen en scoorde een driepunter.

D & O Administratie en Belastingadvies kwam de laatste weken akelig dichtbij maar zag nu de kansen weer slinken door “slechts” met 6-4 te winnen van Massagepraktijk de Cirkel Ede. Voor de masseurs de kleine opsteker en zoals dat dan vaak gaat voor D & O een lichte domper. De adviseurs zien hierdoor de achterstand weer oplopen tot 4 punten.

Hetzelfde geldt voor Spelt Financiële Adviseurs wat zo ongeveer in de sterkste opstelling aantrad.

Maar zo verzuchtten Carola Broelman en Remco Bosch(beiden van Spelt) dan komt de tegenstanders met 3 man met een rating van 2 en 3, wat betekent dat jij er 15(Carola) of 17(Remco) moet maken en de tegenstander 2 of 3. Als je dan kantballen of netballen tegen krijgt is het pleit snel beslecht en dat gebeurde dus ook. Met 7-3 won Fantaziehuis Bennekom waarbij vermeld dient te worden dat Remon Langius alle punten voor Spelt Financiële Adviseurs binnen sleepte wat toch een hele prestatie is want Remon moest tegen deze tegenstanders elke game weer 21 punten zien te halen.

 Massagepraktijk de Cirkel Ede speelde eerder deze week een inhaalwedstrijd tegen Grandcafé Mr. Bojangels en dat verliep minder rooskleurig voor de masseurs gezien de 3-7 nederlaag. Thomas de Jong kon voor de caféhouders drie punten mee naar huis nemen.

De wedstrijd van een dag later tegen Uw Pianowinkel verliep minder rooskleurig voor Mr. Bojangels, 6-4 verlies, wat vooral op het conto van kwelgeest Henk Eizinga(3 punten voor Uw Pianowinkel) kan worden gezet.

Deze editie verloopt voor Tapasia niet helemaal zoals gewenst en dat blijkt ook weer uit de uitslag tegen B & M Transport en Service waar men met 5-5 genoegen moest nemen. Dorien van Eijnsbergen snoepte voor de transporteurs weer lekker 3 puntjes mee en dat is niet voor het eerst sinds zij aantrad in het team. Kortom een aanwinst dus.

Over 2 weken volgt de apotheose van deze editie waarbij B & M Transport en Service en Bengelmedia nog beiden 2 wedstrijden moeten spelen.

Gezien het programma van de laatste avond kan het nog alle kanten op met toppers als Midgetgolf de Dikkenberg – Bengelmedia en D & O Administratie en Belastingadvies – Spelt Financiële Adviseurs.

Stand na 10 ronden:

Midgetgolf de Dikkenberg                                          59 punten(uit 9)
D & O Administratie en Belastingadvies                55 punten(uit 9)
Spelt Financiële Adviseurs                                          51 punten(uit 9
Bengelmedia                                                                    47 punten(uit 8)
Fantaziehuis Bennekom                                              46 punten(uit 9)
Grandcafé Mr. Bojangels                                             44 punten(uit 10)
Massagepraktijk de Cirkel Ede                                   42 punten(uit 9)
Suksabai                                                                             40 punten(uit 9)
Tapasia                                                                               39 punten(uit 9)
Uw Pianowinkel                                                              38 punten(uit 9)
B & M Transport en Service                                        29 punten(uit 8)

Laatste speelavond(11): 13 april 2023

Locatie Langekampweg 8
Aanvang 20.00 uur
Toegang gratis