Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Opmars Spelt Financiële Adviseurs

Bedrijfstafeltennis: Opmars Spelt Financiële Adviseurs

In  de zesde ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd deze week een volledig programma afgewerkt met 6 aantrekkelijke wedstrijden.

Koploper Bengelmedia kwam in actie tegen Fantaziehuis Bennekom en kwam tot een goede 7-3 overwinning, eigenaar Gradus Groothengel kwam tot de maximale 6-0 gamescore en dus 3 winstpunten.

Haeck WorX, op de tweede plaats staand, nam het op tegen Spelt Financiële Adviseurs wat uitliep op mooie wedstrijden met goed tafeltennis. De adviseurs van Spelt speelden de kansen prima uit en wonnen terecht met 7-3, wat tevens plaats 2 op de ranglijst opleverde. Tapasia, bivakkerend op plaats 5, kwam niet tot winst tegen Wurms Transport, uitslag 5-5, maar steeg wel een plaats op de ranglijst ten koste van het niet spelende Midgetgolf de Dikkenberg.

B & M Transport en Service maakte er tegen Suksabai een mooie wedstrijd van  maar moest toch de overwinning aan de tegenstander laten. Voor Suksabai was Herbert Kurstjens de grote man met 3x winst. D & O Administratie en Belastingadvies maakte er tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede een leuke wedstrijd van met een uiteindelijke 7-3 overwinning voor de adviseurs van D & O. Eigenaar Orhan Ozkaya was weer eens iedere tegenstander te slim af en gaf daarmee het goede voorbeeld aan zijn medespelers.

Ook de spelers van Grandcafé Mr. Bojangels hadden er duidelijk zin in deze avond en scoorden tegen Steris een mooie 6-4 overwinning waarbij Anne Voerman de grote ster was met een 6-0 gamewinst en dus 3 punten voor haar team.

Stand na 6 ronden:

Bengelmedia 46  punten
Haeck WorX 33 punten
Spelt Financiële Adviseurs 33 punten
Tapasia 31 punten
Suksabai 31 punten
B & M Transport en Service 29 punten
Midgetgolf de Dikkenberg 29 punten
D & O Administratie en Belastingadvies 28 punten
Grandcafé Mr. Bojangels 25 punten
Wurms Transport 23 punten
Fantaziehuis Bennekom 20 punten
Steris 17 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 15 punten

Volgende ronde(7)         : donderdag 7 maart 2024
Aanvang                              : 19.45 uur
Adres                                   : Langekampweg 8 te Ede
Toegang                              : gratis