Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Spelt FA opnieuw winnaar in topper

BTC: Spelt Financiële Adviseurs opnieuw winnaar in topper

In de tweede ronde van de voorjaareditie 2023 bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden deze week 6 wedstrijden afgewerkt.

De uitgestelde wedstrijd Fantaziehuis Bennekom-Grandcafé Mr. Bojangels werd nu afgewerkt op woensdagavond en werd een mooie 7-3 overwinning voor Fantaziehuis Bennekom, voor Fantaziehuis scoorde Michiel Tanis de maximale 3 punten en was daarmee man of the match. Een dag later verging het de caféhouders een stuk beter en wonnen ze van D&O Administratie en Belastingadvies met 7-3. Wout van de Groep en Thomas de Jong wonnen beiden hun 3 partijen.

Topwedstrijd van de avond speelde zich af op de eerste tafel waar winnaar van vorige week, Spelt Financiële Adviseurs, aantrad tegen de nummer 3 van de vorige editie, Suksabai.

Leek het een eerst een duidelijke zege voor de adviseurs te worden, tussenstand 5-1, was de spanning bij 5-4 weer volledig terug. In de laatste partij speelden beide kopmannen, Ton Sandbrink (Suksabai) en Remco Bosch (Spelt FA) tegen elkaar.

Na een spannend en hoogstaand potje tafeltennis stapte, de in topvorm verkerende, Remco Bosch als winnaar uit de arena en bleef daarmee als enige ongeslagen in dit mooie gevecht.  Hierdoor blijft Spelt Financiële Adviseurs de ranglijst aanvoeren.

Bengelmedia de nummer 2 van de vorige editie speelde pas hun eerste wedstrijd van deze editie, na uitstel vorige week,  tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede werd het een regelmatige 7-3 overwinning met als uitschieter de 3 punter van Gradus Groothengel (Bengelmedia). Vermeldenswaard was tevens dat Martha van Santen (Bengelmedia), als vrijwel debutante een mooi punt scoorde terwijl echtgenoot Imre 2 punten aan zijn totaal mocht toevoegen.

De kampioen van de vorige editie, Midgetgolf de Dikkenberg verging het in hun eerste wedstrijd een stuk minder dan vorig seizoen.

Tegen debutant en rode lantaarndrager van de vorige editie, B & M Transport en Service, kwamen de midgetgolfers niet verder dan een 5-5 remise.

Beide dames Meeuwisz (Ivana en Lisanne) waren beiden in klasse flink opgeschaald en dat had gevolgen, beiden wonnen 1 partij. Voor de transporteurs een mooi begin van deze editie.

De wedstrijd tussen Uw Pianowinkel en Tapasia  was zeer spannend waarbij uiteindelijk het dubbelspel de uitslag besliste in het voordeel van Tapasia (6-4). Voor Tapasia bleef Gert Marcus ongeslagen.

Stand  na 2e ronde editie 26:

1 Spelt Financieel Advies 15 punten
2 Grand café Mr. Bojangels 10 punten
3 Uw pianowinkel 10 punten
4 Suksabai BV 9 punten
5 Massagepraktijk De Cirkel Ede 8 punten
6 Tapasia 7 punten
7 D & O  Adminstratie en Belastingadvies 7 punten
8 Bengelmedia 7 punten
9 Fantaziehuis 7 punten
10 Midgetgolf De Dikkenberg 5 punten
11 B & M Transportdiensten BV 5 punten

Programma 9 februari:

B & M Transportdiensten BV is deze week vrij
Midgetgolf De Dikkenberg Massagepraktijk De Cirkel Ede
Bengelmedia Spelt Financieel Advies
Suksabai BV Uw pianowinkel
Tapasia Grand café Mr. Bojangels
D & O  Adminstratie en Belastingadvies Fantaziehuis