Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Spelt Financiële Adviseurs rukt op naar de top

Bedrijfstafeltennis: Spelt Financiële Adviseurs rukt op naar de top

In  de elfde  ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd weer een compleet programma afgewerkt. Koploper Bengelmedia trad aan tegen Suksabai dat in de subtop bivakkeert. Het trio van Bengelmedia moest tot het uiterste gaan om een nederlaag te voorkomen. Diana Knijff was echter bij de les en won haar 3 partijen. Imre van Santen was na een lange blessuretijd weer terug en kon ook een punt mee snoepen, zo eindigde de strijd uiteindelijk op 5-5. Spelt Financiële Adviseurs profiteerde hiervan bijna optimaal door met 9-1 te winnen van de concurrent- adviseurs van D & O. Vele mooie partijen lagen daaraan ten grondslag waarbij moet worden gezegd dat deze voor het grootste gedeelte precies de kant van Spelt Financiële Adviseurs opvielen. Bao Nguyen en Eric Vermeulen bleven deze avond ongeslagen. Door deze uitslag stijgen de adviseurs van Spelt naar plaats 2 op de ranglijst. B & M Transport en Service, op de 2e plaats staand, nam het op tegen Midgetgolf de Dikkenberg en moest dat bekopen met een 6-4 nederlaag met weer eens een hoofdrol voor Nino Stormink(de Dikkenberg) met 3x winst. B & M Transport en Service zakt hierdoor naar plaats 3.

Grandcafé Mr. Bojangels, al een paar weken goed op dreef, kwam tegen Fantaziehuis Bennekom niet verder dan een 5-5 remise. Michiel Tanis was hier de grote man van de avond met 3x winst voor Fantaziehuis Bennekom.

Steris en Tapasia maakten het ook al spannend deze avond en vochten om elk punt wat uiteindelijk resulteerde in een 5-5 puntendeling met een hattrick voor Ramon Kolvers van Steris.

Wurms Transport werkt zich langzaam maar zeker een weg naar boven en daarbij hielp een 8-2 zege op Massagepraktijk de Cirkel Ede uitstekend. Dit was voor Wurms speelster Astrid Hoftijzer de avond van haar leven met een mooie driepunter en dus een hoofdrol.

Met nog 2 ronden te spelen is nog altijd niets beslist daar Bengelmedia nog een vrije avond voor de boeg heeft terwijl om de overige plaatsen nog hard gestreden wordt.