Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Strijd om koppositie ongemeen spannend

Bedrijfstafeltennis: Strijd om koppositie ongemeen spannend

Na  ronde acht van de competitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, loopt de spanning hoog op en blijft het stuivertje wisselen aan de kop van de ranglijst. Trotse koploper Suksabai dacht na de 10-0 winst van vorige week een gat met de concurrentie te hebben geslagen maar kwam bedrogen uit. Fantaziehuis Bennekom liet zich niet naar de slachtbank leiden en won gedecideerd met 7-3, waarbij Robby van den Beld de grote man was met 3 winstpartijen. Zo zie je maar de ene avond is de andere niet, dat is ook het charmante van het voorgiftsysteem waarbij iedereen een kans heeft om punten te scoren. Nummer 2 van de ranglijst, Tapasia, dacht te kunnen profiteren en kwam in de sterkst mogelijke opstelling aam tafel. Tegen D & O Administratie en Belastingadvies moest dat toch lukken moeten de restauranthouders hebben gedacht, nadat de adviseurs vorige week met 10-0 een pak slaag hadden gehad.

Dat niets is wat het lijkt blijkt ook maar weer uit deze uitslag want 5-5 viel toch, voor Tapasia althans, bitter tegen. Jan Mostert deed zijn uiterste best met 3x winst maar kon de remise daarmee niet voorkomen. Voor de gedachte koppositie was dat niet voldoende, sterker nog er werd een positie ingeleverd.Dat kwam voor rekening van Haeck WorX, dat na het mindere resultaat van vorige week, de draad weer oppakte en met 7-3 won van Steris. Dit debuterende team vind langzamerhand zijn draai en scoort met de week meer punten. Jacco van den Brink(Haeck WorX) was echter voor de Steris-formatie nog een onneembare vesting. Hiermee is Haeck WorX weer voor minimaal 1 week koploper.IFunds dacht ook dichterbij de top te kunnen komen maar kreeg te maken met het gemotiveerde B & M Transport en Service wat uitmondde in spannende wedstrijden met als uitkomst 6-4 winst voor IFunds, dat was te danken aan Henk Eizinga die 3x wist te winnen.

Grandcafé Mr. Bojangels wist met 8-2 te winnen van Fysiotherapeutisch Centrum van Bergen met 3x winst voor Xander Klaassen en Hendrik Hoogendoorn. Ook de debuterende fysiotherapeuten beginnen punten te scoren en dat geeft zelfvertrouwen. De caféhouders rukken hiermee op naar plaats vijf op de ranglijst. Midgetgolf de Dikkenberg wist ook weer eens de winst binnen te halen, 6-4 tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede. Hier werd Ivana Meeuwisz de grote vrouw door drie winstpartijen te scoren voor de midgetgolfers.

De wedstrijd tussen Spelt Financiële Adviseurs en Bengelmedia kon geen doorgang vinden en is verschoven naar een latere datum

Stand na 8 ronden:

Haeck WorX                                                                      54 punten
Suksabai                                                                             54 punten
Tapasia                                                                               53 punten
IFunds                                                                                 48 punten
Grandcafé Mr. Bojangels                                             46 punten
Spelt Financiële Adviseurs                                          40 punten(uit 7)
Bengelmedia                                                                    38 punten(uit 6)
Fantaziehuis Bennekom                                              38 punten
B & M Transport en Service                                        37 punten(uit 7)
Midgetgolf de Dikkenberg                                          32 punten(uit 7)
D & O Administratie en Belastingadvies                29 punten(uit 7)
Massagepraktijk de Cirkel Ede                                   29 punten
Steris                                                                                   20 punten
Fysiotherapeutisch Centrum van Bergen              13 punten

Volgende speelavond(9): 16 november 2023

Locatie Langekampweg 8
Aanvang 20.00 uur
Toegang gratis