Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Topper eindigt onbeslist

Bedrijfstafeltennis: Topper eindigt onbeslist

In  de zevende ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werd deze week een volledig programma afgewerkt met 6 aantrekkelijke wedstrijden.

Koploper Bengelmedia kwam in de topper van deze week uit tegen Spelt Financiële Adviseurs.

Dat werd een thriller van jewelste waarbij de adviseurs op een 4-1 voorsprong kwamen. Bengelmedia vocht terug en kwam op 4-4 waarna beide teams nog 1x scoorden waarna er met 5-5 geen winnaar werd genoteerd. Deze remise was vooral te danken aan Bengelmedia speelster Diana Knijff die met 3 punten haar team behoedde voor een nederlaag.

Het team van Suksabai profiteerde optimaal van deze remise door zelf met 8-2 te winnen van Wurms Transport met een mooie driepunter voor Herbert Kurstjens. Hierdoor stijgt Suksabai naar plaats 2 op de ranglijst.

Haeck WorX, als nummer 3 genoteerd, kwam tegen het sterke team van B & M Transport en Service niet verder dan een 5-5 remise, wat vooral te danken was aan het feit dat Yorick Schurink 3x de winst pakte in zijn partijen.

Midgetgolf de Dikkenberg en D & O Administratie en Belastingadvies maakten er ook al een spannende wedstrijd van welke eindigde in een nipte 6-4 overwinning van de adviseurs.

Nino Stormink(Midgetgolf de Dikkenberg) zorgde voor 3 broodnodige punten en voorkwam daarmee een grotere nederlaag.

Grandcafé Mr. Bojangels rekende vlot af met Massagepraktijk de Cirkel Ede, 9-1 in het voordeel van de caféhouders die daarmee flink stijgen op de ranglijst. Xander Klaassen en Anne Voerman wonnen ieder 3x.

Fantaziehuis Bennekom en Steris streden op het scherpst van de snede met als resultaat een 5-5 remise waarbij Michiel Tanis(3x winst) ervoor zorgde dat in ieder geval de helft van de punten in Bennekomse handen bleven.