Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Verslag 2e ronde.

Bedrijfstafeltennis: Bengelmedia haalt weer uit

In  de tweede ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden deze week weer 6 wedstrijden gespeeld.

Bengelmedia, kampioen van de vorige editie zette de goede start van vorige week door en won deze keer met 10-0 van Massagepraktijk de Cirkel Ede. Alleen Huib Poot moest 1 set afstaan aan Henri Hessing.

Haeck WorX, vorige editie op de 2e plaats geëindigd, trad voor het eerst in het strijdperk en had alle moeite met Midgetgolf de Dikkenberg gezien de 6-4 winst.

Yorick Schurink won alle 3 zijn partijen voor Haeck WorX, vermeldenswaardig is de partij tegen 1e teamgenoot in de reguliere NTTB competitie, Nino Stormink, welke Yorick nipt met 11-9 en 12-10 over de streep wist te trekken.

Runner-up van vorige week, B & M Transport en Service had het deze week een stuk moeilijker tegen Spelt Financiële Adviseurs. Na een daverende start van de adviseurs stond er in een mum van tijd 5-0 op het wedstrijdformulier waarna de transporteurs vol gas gaven en de einduitslag toch nog 5-5 werd. B & M Transport en Service blijft hierdoor op een gedeelde 2e plaats staan in het klassement.

Tapasia kreeg, nadat vorige week goed was gescoord, ook een zware tegenstander in de vorm van Grandcafé Mr. Bojangels. Thomas de Jong van de caféhouders sloeg alle winstdromen van Tapasia aan stukken door 3x te winnen waardoor de einduitslag 5-5 kon worden genoteerd.

D & O Administratie en Belastingadvies deed goede zaken door met 7-3 te winnen van Suksabai. Eigenaar Orhan Ozkaya was de grote winnaar van de dag met 3x winst voor D & O.

Ook Wurms Transport kwam prima voor de dag met een 7-3 uitslag tegen Fantaziehuis Bennekom en rukt daarmee op naar een gedeelde 2e plaats.

Voor de transporteurs was een hoofdrol weggelegd voor Wilma Groen die al haar tegenstanders in het stof deed bijten. Het team van Steris was deze week vrij.

Stand na 2 ronden:

Bengelmedia 19 punten
B & M Transport en Service 13 punten
Wurms Transport 13 punten
Tapasia 12 punten
D & O Administratie en Belastingadvies 10 punten
Midgetgolf de Dikkenberg 9 punten
Grandcafé Mr. Bojangels 9 punten
Suksabai 8 punten
Haeck WorX 6 punten
Spelt Financiële Adviseurs 5 punten
Fantaziehuis Bennekom 5 punten
Steris 1 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 0 punten

Volgende ronde(3)         : donderdag 01 februari 2024
Aanvang                              : 19.45 uur
Adres                                   : Langekampweg 8 te Ede
Toegang                              : gratis