Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC Verslag ronde 3

Bedrijfstafeltennis: Weer nieuwe koploper.

In de derde ronde van de competitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, is de spanning tot het kookpunt genaderd met voor de derde week op rij een nieuwe lijstaanvoeder.

Tapasia, tot vorige week de trotse koploper, kreeg te maken met een gemotiveerde tegenstander in de vorm van Bengelmedia en moest dat na zware strijd bekopen met een 7-3 nederlaag.

Tom Hanegraaf scoorde voor Bengelmedia een mooie driepunter.

Suksabai stond op een gedeelde 3e plaats na twee ronden en hadden een geduchte tegenstander in voormalig kampioen Midgetgolf de Dikkenberg.

Nadat alle stofwolken waren opgetrokken stond er een ruime 8-2 overwinning voor Suksabai op het scorebord, wat voor hen zelf en de tegenstander een flinke verrassing was.

Leida Lok, de nestor van het hele peloton, scoorde, samen met Ton Sandbrink, een driepunter en zij waren dus de gevierde vrouw en man. Daarmee was de koek nog niet op want nadat alle uitslagen bekend waren bleek dat Suksabai met deze uitslag ook de nieuwe lijstaanvoeder te zijn.

Nummer twee in de stand van vorige week, Spelt Financiële Adviseurs, deed ook weer prima zaken door met 6-4 te winnen van Massagepraktijk de Cirkel Ede waardoor de (gedeelde) 2e plaats in het bezit blijft van Spelt Financiële Adviseurs.Haeck WorX, als debutant,  stond op een gedeelde derde plaats en deed het ook nu weer prima met een 7-3 overwinning op B & M Transport en Service. Opmerkelijk was dat “good old” Anton van den Hoven zijn ongeslagen status verloor, Jacco van den Brink de ongeslagen status behield en dat Rita Andeweg haar eerste punt scoorde voor Haeck WorX.

Het team van Haeck WorX steeg hiermee naar de gedeelde 2e plaats op de ranglijst.

IFunds speelde ook een prima wedstrijd tegen Fysiotherapeutisch Centrum van Bergen en won met 9-1. Dat betekent een mooie stijging op de ranglijst van plaats 7 naar 4. Voor IFunds scoorden Ruud van Wijland en Henk Eizinga ieder 3 punten.

D & O Administratie en Belastingadvies lijkt de weg omhoog te hebben gevonden met de 8-2 overwinning op debutant Steris. Voor de adviseurs scoorden Unal Yildiz en Furkan Sener ieder driemaal terwijl juniorspeler Emirhan Ozkaya(zoon van eigenaar Orhan) zijn eerste punt mocht scoren. Fantaziehuis Bennekom en Grandcafé Mr. Bojangels maakten er een waar spektakelstuk van met een uiteindelijke 5-5 als uitslag, waarbij Gerard Pouw (Fantaziehuis) ongeslagen bleef.

Stand na 3 ronden:

1e Suksabai 21 punten
2e Haeck WorX 20 punten
3e Spelt Financiële Adviseurs 20 punten
4e Ifunds 19 punten
5e Tapasia 19 punten
6e Bengelmedia 17 punten
7e D&O Administratie en Belastingadvies 16 punten
8e Midgetgolf de Dikkenberg 15 punten
9e B&M Transport en Service 14 punten
10e Grandcafé Mr. Bojangels 14 punten
11e Fantaziehuis Bennekom 12 punten
12e Massagepraktijk de Cirkel Ede 5 punten
13e Steris 5 punten
14e Fysiotherapeutisch Centrum van Bergen 3 punten

Volgende speelavond(4): 5 oktober 2023
Locatie Langekampweg 8
Aanvang 20.00 uur
Toegang gratis