Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

BTC: Weer grote winst Bengelmedia

Bedrijfstafeltennis: Weer grote winst Bengelmedia

In  de vierde ronde van de voorjaarscompetitie Bedrijfstafeltennis, georganiseerd door Tafeltennisvereniging Ede in samenwerking met EdeStad, werden deze week maar liefst 7 wedstrijden gespeeld.

Koploper Bengelmedia kwam in actie tegen D & O Administratie en Belastingadvies en zette gelijk de druk er op door een 2-0 voorsprong te nemen. Nadat Kemal Sariusta de aansluiting dacht te hebben gevonden(2-1) begon Bengelmedia al aan de eindsprint die met enig geluk op 9-1 uitmondde.

Haeck WorX speelde deze avond op 2 tafels, om een wedstrijd uit de 1e ronde in te halen tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede en de geplande wedstrijd tegen Grandcafé Mr. Bojangels.

Tegen de Cirkel werd een nipte 6-4 overwinning geboekt waarbij Jarell Tetelepta de grote man was voor Haeck WorX met drie overwinningen. Op de andere tafel werd een mooie 7-3 winst behaald tegen de spelers van Mr. Bojangels. Voor Haeck WorX waren Wilmer Niesing en Yorick Schurink goed bij de les en scoorden beiden drie punten. Door deze 2 overwinningen stijgt Haeck WorX naar de tweede plaats op de ranglijst en is weer één van de uitdagers van Bengelmedia. De titanenstrijd voor beide runner-up teams van Tapasia en Spelt Financiële Adviseurs eindigde in een duidelijke 7-3 overwinning voor de adviseurs.

Remco Bosch(Spelt Financiële Adviseurs) bleek deze avond onverslaanbaar voor de mannen van Tapasia. Hiermee is Spelt Financiële Adviseurs opeens één van de voornaamste uitdagers van Bengelmedia. Midgetgolf de Dikkenberg trad aan tegen Steris en wist een duidelijke 7-3 winst binnen te halen met een mooie driepunter voor Nino Stormink.

De strijd tussen Suksabai en Fantaziehuis Bennekom was vanaf het startschot hevig en dat duurde voort tot het einde met als uiteindelijke uitslag 5-5. Voor Fantaziehuis Bennekom bleef Robby van den Beld ongeslagen en was zo voor een groot deel verantwoordelijk voor de remise.

Wurms Transport heeft last van een lichte dip nadat de eerste 2 wedstrijden mooie overwinningen opleverden. Tegen de collega’s van B & M Transport en Service werd een 6-4 nederlaag geleden waardoor B & M goed blijft meedraaien in de subtop. Voor de transporteurs van B & M scoorde Hans van Eijnsbergen een mooie driepunter en was daarmee de gevierde man.

Aanstaande dinsdag 13 februari zal de nog in te halen wedstrijd Bengelmedia tegen Midgetgolf de Dikkenberg gespeeld worden waarna de competitie wordt hervat op 22 februari.

Stand na 4 ronden:

Bengelmedia 28  punten
Haeck WorX 24 punten
Tapasia 22 punten
Spelt Financiële Adviseurs 21 punten
Suksabai 20 punten
B & M Transport en Service 19 punten
Wurms Transport 18 punten
Midgetgolf de Dikkenberg 16 punten
D & O Administratie en Belastingadvies 16 punten
Grandcafé Mr. Bojangels 15 punten
Fantaziehuis Bennekom 13 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 10 punten
Steris   8 punten

Volgende ronde(3)  : 22 februari 2024
Aanvang                    : 19.45 uur
Adres                         : Langekampweg 8
Toegang                    : gratis