Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Debutant Bengelmedia boekt 9-1 overwinning

In de vierde ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad is debutant Bengelmedia de groter winnaar. Het team bestaande uit Martha en Imre van Santen en eigenaar Gradus Groothengel kwam tegen Fantaziehuis Bennekom tot een dikke 9-1 overwinning. Imre van Santen en Gradus Groothengel scoorden de maximale 3 punten terwijl Martha van Santen met 2 punten ook op stoom komt.

Koploper Bit.nl kwam tot een 7-3 overwinning op Uw Pianowinkel voorwaar een goed resultaat.
Henk Eizinga bleef voor Uw Pianowinkel ongeslagen en dat is een knap resultaat als je bedenkt dat bij de tegenstander ene Ton Sandbrink meedoet.

Nummer 2 van de ranglijst D & O Administratie en Belastingadvies had een vrije avond en daar profiteerde Midgetgolf de Dikkenberg knap van door met 7-3 te winnen van Tapasia. Voor Dikkenberg scoorde Nino Stormink maar weer eens 3 punten terwijl voor Tapasia Johan van Eckevelt met 2 punten de gevierde man was. Hierdoor stoomt Dikkenberg op naar plaats 2 op de ranglijst.

Kampioen van de vorige editie, Van van Ee, begint ook lekker te draaien met een 8-2 overwinning op Massagepraktijk de Cirkel Ede. Huib Poot en Remon Langius waren de gevierde mannen met ieder 3 punten.

Ook Spelt Financiële Adviseurs deed goede zaken door Grandcafé Mr. Bojangels met 8-2 naar huis te sturen. Bao Nguyen een Carola Broelman scoorden ieder 3 punten voor het team van Spelt.
Spanning genoeg dus in deze door Corona geplaagde competitie. Door het uitvallen van diverse wedstrijden geeft de ranglijst een enigszins vertekend beeld maar het lijkt erop dat de teams Van va Ee, Bit.nl en Midgetgolf de Dikkenberg de dienst gaan uitmaken. Aan de andere teams om het tegendeel te bewijzen.

Stand aan kop na ronde 4:
Bit.nl 27 punten(uit 4)
Midgetgolf de Dikkenberg 22 punten(uit 3)
Bengelmedia 17 punten(uit 3)
Van van Ee 16 punten(uit 2)
D & O Administratie en Belastingadvies 16 punten(uit 2) 

Ronde 5 : 24 februari 2022

24-2-2022   Fantaziehuis Bennekom D & O Administratie Belastingadvies B.V.
    Van van Ee Bengelmedia
    BIT.nl Massagepraktijk De Cirkel
    Midgetgolf De Dikkenberg Uw Pianowinkel
    Grand Café Mr. Bojangels Tapasia
    Spelt financiële adviseurs VRIJ

Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

Publiek welkom met CTB