Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Driemaal is scheepsrecht voor TTV Ede

Driemaal is scheepsrecht voor TTV Ede

TTV Ede heeft zaterdagmiddag in eigen huis tegen Scyedam een 6-7 nederlaag geleden.

door Eip Janssen

,,Dat was de derde 6-7 nederlaag op rij. Natuurlijk scoor je ook 18 punten. Maar dit is wel heel zuur”, blikte TTV Ede speler Yorick Schurink terug. De andere spelers waren Maarten Loeve, Alice Barendregt en de weer opgestelde routinier Robert-Jan van der Heijden.

Na de eerste vier enkelspelen ging TTV Ede met 3-1 aan de leiding. Loeve, Schurink en Barendregt wonnen. Van der Heijden moest nog even wennen en ging met 0-3 in games onderuit.

Het tweede deel van de wedstrijd kende een omgekeerde stand. Scyedam won met 1-3. Yorick Schurink was de Edenaar die een puntje scoorde. Alice Barendregt verloor de vijfde en laatste game met 5-11.

In de laatste vier partijen werden de punten gedeeld. Dat betekende net als in de eerste twee wedstrijden dat het dubbelspel de beslissing moest brengen. Het duo Maarten Loeve/Yorick Schurink moest in vier games de punten aan de gasten laten.

,,Scyedam speelde met twee invallers. Zij kenden wat blessure gevallen. Bij TTV Ede was de terugkeer van Robert-Jan van der Heijden met een winstpartij een meevaller. Zijn eerste competitiewedstrijd sinds een jaar”, besluit Yorick Schurink.

De individuele enkelspelscores waren als volgt: Maarten Loeve en Yorick Schurink 2 punten, Robert – Jan van der Heijden en Alice Barendregt een punt.

Uitslagen 30 september 2023:

TTV Ede – Scyedam 6-7

Tempo – Team 3 – Sittard 9-4

Stand per 30 september 2023:

1. Tempo – Team 2 2-23

2. Scyedam 3-19

3. TTV Ede 3-18

4. Wilvo/ttv Bergeijk 2-16

5. Tempo- Team 3 3-15

6. Sittard 3-13

Programma 7 oktober 2023

Tempo – Team 2 – TTV Ede 15.00 uur

Sittard – Scyedam

Wilvo/ttv Bergeijk – Tempo – Team 3