Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Dubbel Toernooi Senioren

Jaarlijks Dubbel Toernooi Tafeltennis voor Senioren Competitiespelers

Op zaterdagmiddag 16 december staat er het volgende tafeltennisevenement op de agenda: het jaarlijkse Dubbel Toernooi Tafeltennis voor senioren competitiespelers met voorgift. Dit toernooi belooft net als voorgaande jaren een spectaculaire middag vol sportieve actie te worden.

Alle tafeltennisfanaten van onze vereniging die deel uitmaken van de meer dan 70 competitie spelers, verdeeld over de 13 huidige teams, worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit enerverende evenement. De deelnemers zullen in dubbelteams spelen en krijgen de kans om hun tafeltennisvaardigheden en strategieën te laten zien.

Het toernooi, gehouden in onze mooie tafeltenniszaal, begint om 12:30 uur. Echter, de zaaldeuren zullen al vanaf 12:00 uur geopend zijn, zodat deelnemers zich kunnen voorbereiden en opwarmen voor de wedstrijden die op tijd zullen starten.

Aangezien het aantal deelnemers potentieel groot kan zijn, wordt aan alle geïnteresseerden dringend verzocht om zich tijdig in te schrijven bij toernooileider Peter Groen. Hij is bereikbaar via WhatsApp en staat klaar om inschrijvingen te noteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Zorg ervoor dat je erbij bent voor deze sportieve uitdaging en een gezellige middag met mede-tafeltennisliefhebbers. Het Dubbel Toernooi Tafeltennis voor senioren belooft zeker weer een onvergetelijke gebeurtenis te worden.

Tot dan!

Opgeven via de app bij Peter Groen 06-23229316