Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Dubbeltoernooi Groot Succes

Dubbeltoernooi Tafeltennisvereniging Ede Groot Succes

Op zaterdag 16 december 2023 organiseerde Tafeltennisvereniging Ede een spannend dubbeltoernooi in hun eigen zaal. Zestien samengestelde koppels betraden de arena, bestaande uit teamgenoten, familieleden en dubbels met andere spelers van TTV Ede. Het toernooi kenmerkte zich door de speelse inzet van voorgift principe, waarbij sterke teams meer punten moesten voorgeven tegenover minder ervaren tegenstanders.

Alle Winnaars vlnr Wim,Wim,Cristian,Ton,Thije,Teun,Hilco
Alle Winnaars vlnr Wim,Wim,Cristian,Ton,Thije,Teun,Hilco

De deelnemers werden verdeeld in twee poules, waar de nummers 1 en 2 van elke poule doorgingen naar de kruisfinales. In een zinderende halve finale streden de koppels Cristian Pop/Wim van Ooijen, de jarige Ton Lindeboom/Thije van Es, koppel Bao Nguyen/Wim Spelt en het koppel Hilco Kranendonk/Teun Slagter om een plek in de eindstrijd.

Tweede plaats voor de jarige Ton en Thije

Uiteindelijk bereikten Hilco en Teun de felbegeerde finale, waarin ze het opnamen tegen het geduchte duo Thije en Ton. De strijd was intens, maar Hilco en Teun toonden zich als het sterkste koppel. Bao/Spelt en Cristian/Wim deelden de derde plaats.

Gedeelde derde plaats voor Cristian/Wim en Bao/Spelt

De wedstrijdleider, Peter Groen, feliciteerde alle winnaars en overhandigde hen trots de verdiende bekers. Een speciale dank vanuit de deelnemers ging uit naar Peter voor de vlekkeloze organisatie, en niet te vergeten naar Karin, die achter de bar iedereen voorzag van een hapje en een drankje.

Winnaars van het Dubbel Toernooi Hilco en Teun

Met dit geslaagde dubbeltoernooi achter de rug, kijkt Tafeltennisvereniging Ede al uit naar de volgende editie. De sportiviteit, gezelligheid en competitieve geest zorgden voor een onvergetelijke dag, waarbij de tafeltennissers van TTV Ede hun vaardigheden en teamgeest op de proef stelden. Op naar een nieuw hoofdstuk in het tafeltennisavontuur van deze enthousiaste vereniging!

PR TTV Ede: Wim van Ooijen