Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Eindactiviteit 2022-2023

Eindactiviteit 2022-2023

Geschreven door Elve

Zaterdag 1 juli hebben wij op de club de eindactiviteit gehouden. Het einde van een topseizoen moet natuurlijk passend afgesloten worden. Onder leiding van de A-selectie is de dag georganiseerd. Voor de kinderen was het een grote verassing wat we gingen doen. We hebben heel veel langs horen komen van tevoren maar het goede antwoord was niet geraden. Hoe meer details ze kregen over de dag, hoe meer ze gingen raden. Leuk om te zien hoe enthousiast ze er van werden. Voor volgend jaar; we zijn misschien wel omkoopbaar. Wees origineel!!

Iedereen was een winnaar vandaag.
Iedereen was een winnaar vandaag.

We verzamelde in de middag op de club. Iedereen moest een wit shirt mee nemen. Belangrijk was dat ze hem niet wit terug kregen. Dit werden namelijk onze team shirts! De hele dag zouden we het tegen elkaar opnemen in 4 verschillende teams onder leiding van de A-selectie. Het werden de volgende teams: Team Random, Team LS, Team King, Team Alpha’s. Door teamshirts te maken zat de teamspirit er lekker in! We begonnen met een quiz. Hier moesten ze laten zien dat ze de speed en de brains hebben! Daarna gingen we verder met de welbekende oud-Hollandse spelletjes. Het kwam allemaal voorbij; koekhappen, zaklopen, ei lopen, stoelendans, appelhappen en blikgooien. Bij alle spellen spatte het enthousiasme er van af. Het was erg leuk om te zien dat de kinderen elkaar gingen aanmoedigen en samenwerkten.

Blind koekhappen, het heeft zo zijn moeilijkheden.
Blind koekhappen, het heeft zo zijn moeilijkheden.

Vervolgens gingen we naar buiten waar de kinderen heel even henzelf moesten vermaken. De helft van de leiding stak de BBQ alvast aan terwijl de andere de verassing binnen verzorgde. Toen de kinderen binnenkwamen, liepen ze een donkere zaal in waar alle tafels scheef en overeind staan. De hekken in het midden van de zaal waren eruit gehaald en er stond geheim-agent muziek op. De kinderen gingen lasergamen! Twee groepen gingen lasergamen en de andere groepen gingen alvast wat lekkers eten. Daarna werd er zo een paar keer gewisseld zodat de kinderen genoeg te eten hadden en tegen andere teams speelde. Om half 9 kwam de dag tot zijn einde. De hele dag was er een puntentelling bijgehouden en er kwam een duidelijk winnaar uit: Team Random! Van de originaliteit van de naam moeten ze het niet hebben, maar ze kwamen toch als winnaar uit!

Zaklopen met hindernissen
Zaklopen met hindernissen

Vanuit de kinderen kregen we al super veel positieve reacties! Ze vonden het leuk dat we lekker met elkaar in contact waren en zo was het maar net! Wij als leiding hebben het ook erg naar ons zin gehad. Wij hebben erg van de kinderen en de dag genoten! Dank jullie wel allemaal, jullie maken stuk voor stuk de club leuker en gezelliger.

Barbeknoeien altijd gezellig
Barbeknoeien altijd gezellig
Teams beschrijven shirtjes
Teams beschrijven shirtjes

Groetjes en tot volgend seizoen!

Koen, Manuel, Sophie, Joshua, Sabina en Elve

PS. nog een kleine toevoeging van de hoofdtrainer. Spelers en trainers hebben er afgelopen seizoen een prachtige tijd van gemaakt. Ontzettend bedankt en ik hoop van harte dat het komend seizoen net zo goed gaat en misschien zelfs nog iets beter.