Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Even terug in de tijd.

**Tien Jaar Bestuursruimte bij TTV Ede: Een Transparant Succesverhaal**

Het is alweer een decennium geleden dat het toenmalige bestuur van onze Tafeltennisvereniging een besluit nam om een speciale bestuursruimte te creëren, een ruimte die in de afgelopen tien jaar zijn nut heeft bewezen op verschillende manieren.

Voordat deze ruimte er was, vonden vergaderingen en besprekingen vaak elders plaats, wat niet altijd even efficiënt was. Het idee achter de bestuursruimte was om een centrale plek te hebben waar bestuursleden en andere betrokkenen konden samenkomen om te overleggen, plannen te maken en beslissingen te nemen. De keuze voor het creëren van een specifieke ruimte binnen de vereniging heeft sindsdien geleid tot kortere lijnen.

Een opvallend kenmerk van deze ruimte is het gebruik van veel glas, waardoor het een transparante uitstraling heeft gekregen. Dit symboliseert niet alleen de openheid binnen de bestuursruimte maar weerspiegelt ook de transparantie van de vereniging zelf. Deze vergaderruimte is in feite uitgegroeid tot een multifunctionele plek binnen de vereniging, waar zowel bestuurlijke als sociale activiteiten plaatsvinden.

Naast de oorspronkelijke doelstellingen heeft de bestuursruimte zich in de loop der jaren op verschillende manieren nuttig gemaakt. Naast vergaderingen fungeert de ruimte regelmatig als een oppasruimte voor de kleintjes als een rustige plek waar kinderen kunnen zitten en tekenen.
Ouders kunnen hun kinderen hier veilig achterlaten terwijl ze zich concentreren op de gespeelde wedstrijden, zeker op de zaterdagen.

Terwijl we terugkijken op de afgelopen tien jaar, kunnen we met zekerheid zeggen dat de bestuursruimte een onderdeel is geworden en gebleven van de identiteit van TTV Ede. En terwijl we vooruitkijken, lijkt het erop dat deze ruimte nog vele decennia een centrale rol zal spelen in de bloeiende geschiedenis van TTV Ede.

Wim van Ooijen
PR TTV EDE