Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Feestavond na het spelen!

Feestavond met Pumpin Piano’s bij TTV Ede op zaterdag 25 november!

Zaterdagavond 25 november transformeert Tafeltennisvereniging Ede de zaal om tot een bruisend feestpodium met de energieke klanken van de Pumpin Piano’s. Het belooft een avond vol muzikaal plezier, dans en meezingen te worden, en dat allemaal na een spannende dag vol tafeltenniswedstrijden.

Maar het feest begint al om 14:00 uur wanneer Team1, Team2 en Jeugd1 van Tafeltennisvereniging Ede hun wedstrijden starten. Supporters en liefhebbers zijn van harte welkom om de sportieve prestaties van deze teams te bewonderen. Na afloop van de wedstrijden, vanaf 19:00 uur, wordt de dus de zaal omgetoverd tot een feestelijke locatie.

De hoofdact van de avond is de Pumpin Pianoshow, bekend om hun crazy pianoperformance en interactieve benadering. Wil jij dansen, meezingen en helemaal uit je dak gaan? Dan is dit het feest waar je bij moet zijn!

Wat maakt de Pumpin Pianoshow zo uniek? Ze werken met verzoekbriefjes die het publiek kan invullen met hun favoriete nummers. Deze briefjes en pennen nemen ze zelf mee. Leg jouw muzikale wens op de vleugel en laat je verrassen door de muzikale magie van de Pumpin Piano’s. Succes is verzekerd!

De Pumpin Pianos zijn niet alleen bekend vanwege hun geweldige shows, maar ze hebben ook opgetreden bij bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Dit is je kans om een onvergetelijke avond te beleven met vrienden, familie en mede-tafeltennisliefhebbers, kortom iedereen is welkom!

Mis deze feestavond niet en zet volgende week zaterdag 25 november alvast in je agenda. De deuren gaan open om 19:00 uur, en de Pumpin Pianos zullen ervoor zorgen dat de avond gevuld is met muzikale hoogtepunten en plezier.

Tot zaterdag de 25e en wees klaar voor een onvergetelijke avond bij Tafeltennisvereniging Ede!