Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Gelijkspel koploper

In de derde ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad heeft het team van Bit.nl voor de eerste keer in deze editie niet kunnen winnen.
Tegen Tapasia werden de punten broederlijk gedeeld. Net als vorige week moest het dubbel voor het team van Bit.nl het punt redden. Voor Tapasia scoorde Gert Marcus de maximale 3 punten.

D & O Administratie en Belastingadvies komt ook lekker op gang gezien de 8-2 score tegen nieuwkomer Bengelmedia. Errol Saglam ( D & O) scoorde hier de maximale 3 punten terwijl Gradus Groothengel de 2 punten binnenhaalde voor Bengelmedia. Vermeldenswaardig hierbij nog dat de net beginnende Martha van Santen debuteerde op dit niveau met 1x gamewinst.

Ook Midgetgolf de Dikkenberg is deze editie niet te onderschatten gezien de 8-2 winst tegen het sterke Spelt Financiële Adviseurs. Nieuwkomer in het team van Dikkenberg, Nino Stormink, won alle 3 zijn partijen terwijl Eric Vermeulen de 2 punten voor Spelt Financiële Adviseurs kon bijschrijven.

Het team van Van van Ee, kampioen van de vorige editie, speelde pas haar eerste wedstrijd na geplaagd te zijn door Corona perikelen. Dat ging hen goed af gezien de 8-2 winst tegen Uw Pianowinkel. Jasper van Hierden was de grote man voor Van van Ee met 3 winstpartijen. Astrid Hoftijzer (Uw Pianowinkel) bracht de 2 punten voor haar team op het scorebord.

Fantaziehuis Bennekom deed het wederom naar behoren met een 3-7 verlies tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede. Het ook door Corona geplaagde team doet het aanmerkelijk beter dan in de vorige editie. Henny Pouw(Fantaziehuis Bennekom) won 2 partijen terwijl Anne Tjallema (de Cirkel) al zijn partijen zonder gameverlies kon winnen.

Stand aan kop na derde ronde:
Bit.nl 20 punten(uit 3)
D & O Aministratie en Belastingadvies 16 punten(uit 2)
Midgetgolf de Dikkenberg 15 punten(uit 2)
Tapasia 11 punten(uit 2)

Ronde 4 : 17 februari 2022

  Spelt financiële adviseurs Grand Café Mr. Bojangels
  Tapasia Midgetgolf De Dikkenberg
  Uw Pianowinkel BIT.nl
  Massagepraktijk De Cirkel Van van Ee
  Bengelmedia Fantaziehuis Bennekom
  VRIJ D & O Administratie Belastingadvies B.V.

Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

Publiek welkom met CTB