Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Geslaagd Potten- en Pannentoernooi 2023

Geslaagd Potten- en Pannentoernooi

Op woensdagavond 5 april 2023 werd het P&P toernooi voor recreanten georganiseerd.

De bedoeling van dit toernooi is om te spelen met een voorwerp dat je van huis meeneemt, dat mag alles zijn, maar geen tafeltennisbatje.

De meest vreemde voorwerpen waren een zaag en een vierkante fles.

Groepsfoto Deelnemers P&P 2023
Groepsfoto Deelnemers P&P 2023

Tot verrassing van de deelnemers had de organisatie de volgende opzet bedacht: per wedstrijd speel je 3 games; de 1e game speel je met je eigen voorwerp; de 2e game met het voorwerp van de tegenstander en de 3e game wissel je bij de 5 van tafelhelft, maar ook van voorwerp.

De prijzen stonden vooral in het teken van Pasen. Een deelnemer had echter ook 2 flessen rode wijn als prijs beschikbaar gesteld.

2 deelnemers wisten beslag te leggen op de poedelprijs (een chocolade Paashaas natuurlijk). De gelukkigen waren Robin Clement en Rob de Pater.

De uitslag van de finalepoule was als volgt: gedeeld 1 en 2 Parichart en Nopparut (de laatste met die vierkante fles); de nummers 3 en 4  eindigden ook gelijk: Rob Schurink en Henk Elzinga.

De trainers van de recreanten (Thije van Es en Henny Pouw) deden buiten mededinging mee. Het viel hen op dat sommige recreanten met hun voorwerp beter speelden  dan hun tafeltennisbatje.

Wij denken niet dat deze materialen door de internationale bond goedgekeurd zullen worden.

Het eerstvolgende toernooi voor onze recreanten staat gepland op woensdag 10 mei. Informatie volgt later.

Thije van Es en Henny Pouw