Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Geslaagde feestavond TTV Ede

Feestavond TTV Ede 

De speelzaal van TTV Ede aan de Langekampweg heeft zich afgelopen zaterdag (12 nov) voor meerdere doeleinden ontleend. In de middag gingen de thuisspelende teams eerst in hun eigen arena de strijd aan tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Heren 1, 2 en 3 konden rekenen op de support van meer dan 60 enthousiaste toeschouwers. Dit alles bleek een ontzettend mooie opwarmer te zijn voor hetgeen wat de rest van de avond nog te bieden had.

Nadat de speelarena werd omgetoverd tot ware feest locatie zorgde Lodewijk van PumpinPianos ervoor dat het feest al vanaf minuut 1 losbrak. Nadat ieders buikspieren tijdens het ”roeien” op het wel bekende nummer van ”We hebben een woonboot” waren getraind was het na dit nummer tijd om ook de heupjes los te gooien. Alle bekende feestnummers passeerde de revue er zorgde voor een daverende sfeer gedurende de hele avond. Nadat om twaalf uur de laatste nummers uit de speakers klonken werd het licht aan de Langekampweg uitgedaan en vertrokken de feestvierders met een moe maar voldaan gevoel naar huis.

Wij hopen dat iedereen er met een onwijs positief gevoel op terugkijkt en hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij!

Barpersoneel:
Een feest is geen feest zonder een hapje en een drankje. Hoewel het voor het barpersoneel tijdens sommige momenten flink aanpoten was hebben zij wederom weer een fantastisch prestatie geleverd. Wij willen hun dan ook via deze weg onwijs bedanken voor hun inzet. Martin, Karin, en Ton, alle lof voor jullie!

Impressie:

 

Met vriendelijke groeten,

De feestcommissie,
Astrid, Karin, Wilma, Alice