Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Geweldige Afsluiting Jeugd Seizoen

Zaterdag 9 juli hebben wij, team 1, voor een groot deel van de jeugd de eindactiviteit georganiseerd. Afgelopen seizoen is het aantal jeugdleden ontzettend gegroeid en om het mooi gezamenlijk voor de zomervakantie af te sluiten, gingen we nog wat leuks doen. Het was tot het laatste moment een verrassing wat we zouden gaan doen. Ze zouden er pas achter komen als we aan zouden komen. Met heerlijke tempratuur vertrokken we in de middag bij BIT. 

We kwamen aan bij Jump XL, een trampoline park in Ede. De kinderen waren erg enthousiast, sommige waren hier al eerder geweest. Anderhalf uur hebben de kinderen al hun energie eruit mogen springen (en team 1 ook natuurlijk). Daarna hebben we lekker frietjes gegeten op locatie. De dag was nog niet afgelopen en er zou een volgende verrassing voor ze klaarstaan als we weer bij de club aan zouden komen.

We hebben geluk gehad met het mooie weer. Want eenmaal aangekomen bij de club gingen we een watergevecht houden. Er werd veel gelachen want natuurlijk deed team 1 ook mee. En ja, we waren flink doorweekt. Maar het was het allemaal waard want aan de reacties te horen hebben de kinderen een toptijd gehad!

Team 1
Sophie, Manuel, Joshua, Elve