Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Henk Mombarg Toernooi 2024

Verslag Henk Mombarg Toernooi

Zaterdag 18 mei dit jaar stond het altijd gezellige Henk Mombarg jeugd-ouder toernooi weer op de agenda. Er deden 18 koppels mee bestaande uit een jeugd lid en een vader, moeder, opa, broer neef of een andere bekende die 18 jaar of ouder is.

Winnaars van Toernooi met een trotse Riet Mombarg.

Na een kort welkomst woord door de organisatie heeft Moreno (schoonzoon van Henk Mombarg) vertelt wie Henk was en wat hij allemaal voor de vereniging gedaan en betekend heeft, Henk was daarom ook lid van verdienste en Erelid.

Na een uitleg hoe de dag er uit zou zien zijn we gestart met het toernooi. Er zijn 6 ronden gespeeld waarin je steeds als koppel tegen een ander koppel speelde. Per ronde werden er 7 games gespeeld, 3 daarvan waren tijdens de dubbel, en de andere 4 waren enkel wedstrijden waarvan eerst de 2 jeugdleden tegen elkaar speelden, daarna de partners daarna gewisseld en speelde het jeugdlid tegen de partner van de tegenstander.

Na 3 rondes was het van boven tot onder op de tussenstand mega spannend. De pauze werd goed gebruikt om even wat te eten en weer op te laden voor de laatste 3 rondes. Tot aan het eind was het spannend, er zijn 3 teams met 26 punten op de 4e plaats geëindigd. 3e zijn geworden Josias en Hizkia Neuteboom met 27 punten, 2e zijn geworden met 31 punten Thijn en Moreno Bongers.

De grote kampioenen van het Henk Mombarg Jeugd ouder toernooi 2024 zijn met 34 punten Sophie Bongers en Martin Knijff. Met extra aandacht voor Sophie die nu met 3 verschillende speelpartners het toernooi heeft gewonnen.

De prijsuitreiking werd gedaan door Riet Mombarg, de vrouw van Henk Mombarg en de organisatie.

Als laatste willen we Karin en Gradus bedanken voor hun inzet achter de bar.

Het was een leuke en vooral gezellige dag.

Namens de organisatie, Frank du Bois die er wegens ziekte helaas niet bij kon zijn, Elve en Hilco (verslag) bedankt.

Hieronder enkele foto’s: