Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Koplopers laten zich niet verrassen

In de zesde ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad zijn de eerste drie van de ranglijst op dezelfde posities gebleven.
Koploper Bit.nl had heel wat te stellen met debutant Bengelmedia maar won uiteindelijk wel
met 6-4. Voor Bengelmedia bleef Imre van Santen ongeslagen.

Het op 2e plaats staande Van van Ee nam het op tegen het als vierde geplaatste D & O Administratie en Belastingadvies. Beide teams maakten er een spannende strijd van gezien de 13-12 gewonnen sets en de uiteindelijke 6-4 winst voor Van van Ee. Voor van van Ee bleef kopman Remon Langius ongeslagen.

Midgetgolf de Dikkenberg was met 7-3 te sterk voor Massagepraktijk de Cirkel Ede waarbij opvallend was dat de spelers en speelsters van de midgetgolfers erg aan elkaar gewaagd waren door alle drie 2 partijen te winnen en ook alle drie van dezelfde tegenstander, Niels van de Bospoort, te verliezen.

Uw Pianowinkel trad aan tegen Grandcafé Mr. Bojangels waarbij opviel dat moeder Astrid Hoftijzer(Uw Pianowinkel) het moest opnemen tegen dochter Anne. Van krachtsverschil was weinig sprake maar in de derde set wist moeder een paar punten meer te scoren en won de partij met 2-1. De caféhouders wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 8-2 waarbij Thomas de Jong en Stefan Vogd(Mr. Bojangels) ongeslagen bleven.

Ook bij de wedstrijd tussen Spelt Financiële Adviseurs en Tapasia werd er veel strijd geleverd met spannende partijen. Door een paar nipte overwinningen van Tapasia trokken zij aan het langste eind met 7-3 waarbij Robert de Boer uitdrukkelijk solliciteerde naar een hogere ranking in het voorgiftsysteem door al zijn partijen te winnen.

Doordat er nog een viertal wedstrijden zijn in te halen geeft de stand een enigszins vertekend beeld maar blijft de top vier zoals deze was voor aanvang van de zesde ronde.

Stand aan kop na ronde 6:
Bit.nl 39 punten(uit 6)
Van van Ee 34 punten(uit 5)
Midgetgolf de Dikkenberg 33 punten(uit 5)
D & O Administratie en Belastingadvies 27 punten(uit 4)

Ronde 7 : 10 maart 2022

10-3-2022   Van van Ee Fantaziehuis Bennekom
    BIT.nl D & O Administratie Belastingadvies B.V.
    Midgetgolf De Dikkenberg Bengelmedia
    Grand Café Mr. Bojangels Massagepraktijk De Cirkel
    Spelt financiële adviseurs Uw Pianowinkel
    Tapasia VRIJ


Publiek welkom
Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur