Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Nieuwjaarsreceptie TTV Ede

Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie bij Tafeltennisvereniging Ede

Op de avond van dinsdag 2 januari kwamen leden en ouders samen bij Tafeltennisvereniging (TTV) Ede om gezamenlijk het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Voorzitter Wim Spelt opende de avond met een warm welkom aan alle aanwezigen en blikte terug op de opmerkelijke successen van het afgelopen jaar, 2023.

Nieuwjaarsreceptie 2024

Een hoogtepunt dat de voorzitter benadrukte was de indrukwekkende prestatie van het eerste team tijdens de competitie. Met trots kon hij melden dat het team zich prachtig heeft weten te handhaven in de 1e divisie, wat een bewonderenswaardige prestatie is.

Voorzitter Wim Spelt uitte zijn diepe waardering voor de grote groep vrijwilligers, die met maar liefst 60 personen belangeloos hun tijd en energie inzetten voor de vereniging. Hun betrokkenheid uit zich onder andere in het aantal succesvolle trainers, de 55+ groep, het gebouwbeheer, deelname aan de grote club actie, het bijhouden van de website, organiseren van (interne) toernooien en de organisatie van de bedrijvencompetitie. Deze BTC competitie, die afgelopen jaar maar liefst 14 bedrijven samenbracht, toont de groei en het enthousiasme van de sponsor bedrijven binnen de vereniging.

Een speciaal woord van dank ging daarom ook uit naar de sponsorcommissie, wier inspanningen van onschatbare waarde zijn voor de financiële gezondheid van de vereniging. De voorzitter benadrukte het belang van deze commissie en de positieve impact die zij hebben gehad op de vereniging.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werden ook de teams gehuldigd, die het afgelopen seizoen kampioen waren geworden. Opvallend was dat in beide competities zowel in de jeugd als in de senioren competitie een kampioenstitel werd bereikt.  Bij de jeugd werd Team6 in de 4e klasse kampioen, het team bestaande uit: Jonathan Ebbers, Jorrit Nijsse, Eduard Kapaan, Tiemen van Gent en Micha Bax werden niet alleen in het voorjaar maar ook in het najaar kampioen, een heel mooie en knappe prestatie. Het team zal zaterdag op weg naar het Gelders Kampioenschap worden gehuldigd door hoofdtrainer Frank du Bois.

Bij de senioren werd het kampioenschap binnen gehaald door Team 5 bestaande uit Joost en Jan Mostert, James McKenzie, Walter Lagrouw, Henny Pouw en Remco Bosch. Trots overhandigde de voorzitter het team voor alle spelers een kampioenssjaal als erkenning voor hun sportieve prestaties, en wenst ze straks veel succes in de 1e klasse.

Drie van de zes spelers van Team5, trots met hun Kampioenssjaal. vlnr: Remco, Jan en Henny

Voorzitter Wim Spelt sloot zijn toespraak af met een positieve vooruitblik op het nieuwe jaar. Hij sprak de verwachting uit dat 2024 een even succesvol en sportief jaar zou worden voor TTV Ede. Als teken van hoop en verbondenheid werden de glazen geheven op een voorspoedig nieuwjaar, waarin de vereniging kan blijven bouwen op de steun van haar leden en vrijwilligers. De avond werd vervolgens voortgezet met gezellig samenzijn en het uitwisselen van nieuwjaarswensen, in de wetenschap dat TTV Ede een veelbelovend nieuwjaar tegemoet gaat.

Wim van Ooijen
(PR TTV Ede)