Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Nipt verlies Team1

De thuiswedstrijd heeft BIT.nl tegen Buitenpost geen winst opgeleverd. De Edenaren verloren met 3-4 na een aantal mooie en spannende wedstrijden.

Eip Janssen

,,Het was een zware maar ook belangrijke wedstrijd. Ik denk dat de zege ook onze kant had kunnen opvallen. Het verloren dubbelspel leverde Buitenpost de winst op”, meende eerste teamspeler Yorick Schurink.

Schurink verloor zijn eerste enkelspel wedstrijd van de ongeslagen Buitenpost speler Peter Verweij. Teamgenoot Maarten Loeve (archieffoto), die ook twee winstpartijen mocht bijschrijven, versloeg na een 0-2 achterstand in vijf games Arnoud Hofman. Alice Barendregt kon het Edese succesje niet voortzetten en verloor. Daarna ging het gelijk op en bij 3-3 moest het dubbelspel de beslissing brengen. Maarten Loeve en Yorick Schurink weerden zich goed maar moesten uiteindelijk een 1-3 nederlaag incasseren.

,,Ik denk dat BIT.nl zich goed staande heeft gehouden. Het in behoorlijke aantallen aanwezige publiek heeft mooie partijen gezien. Deze drie punten betekenen in ieder geval dat BIT.nl de laatste plaats heeft verlaten. Dat moeten we maar zo houden”, besluit Schurink.

Individuele resultaten: Maarten Loeve 2x winst, Yorick Schurink 1x winst en 1x verlies. Alice Barendregt 2x verlies.

Uitslagen:
BIT.nl – Buitenpost 3-4
PingPongAlkmaar – Avanti 6-1
Scyedam – Tempo-Team 4-3

Stand na twee speelronden:
1. PingPongAlkmaar 2-10
2. Scyedam 2-9
3. Tempo -Team 2-8
4. Buitenpost 2-7
5. BIT.nl 2-5
6. Avanti 2-3

Programma 26 februari:
Buitenpost – Avanti 15.00 uur
Tempo -Team – PingPongAlkmaar 16.00 uur
Scyedam – BIT.nl 14.00 uur