Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Oliebollen Toernooi 2023

Oudejaars Oliebollen Toernooi 2023 – TTV SHOT Wageningen:

Winnaars en organisators Kees en Joop

In de sfeervolle ambiance van TTV SHOT in Wageningen vond, zoals traditiegetrouw, het Oudejaars Oliebollen Toernooi plaats. Een jaarlijks evenement dat tafeltennisfanaten uit de regio samenbrengt voor een sportieve en gezellige afsluiting van het jaar. Dit jaar werd het toernooi wederom uitstekend georganiseerd door Kees Moers en Joop van Raaij, met als smaakvolle kers op de taart de heerlijke, zelfgebakken oliebollen. Het barteam, toegewijd tot in de late uurtjes, zorgde ervoor dat iedereen met plezier werd bediend.

De Deelnemers:
In totaal namen 34 koppels deel aan het toernooi, afkomstig van diverse tafeltennisverenigingen in de regio Gelre. Onder andere KR&VR, Rhenus, SKF, SHOT en TTV Ede waren goed vertegenwoordigd, met maar liefst 6 koppels van TTV Ede.

Competitieformat:
De deelnemende koppels werden verdeeld in 4 meerkampen, waarin ze elkaar hevig beconcurreerden. Opvallend was de sterke focus op dubbelspel bij TTV Ede, met name onder spelers die regelmatig op maandagmiddag trainen. Dit trainingsaspect bleek zijn vruchten af te werpen gedurende het toernooi.

2e plaats voor Henny en Gerard Pouw

Resultaten:
Hoewel het een latertje werd voor degenen die niet tot de finalisten behoorden en tot het einde bleven supporteren, was het voor TTV Ede een succesvolle avond. Het team behaalde een prachtige 2e plaats, een herhaling van het succes van vorig jaar. De tweede plaats ging dit keer naar de gebroeders Gerard en Henny Pouw, die in de finale nipt verloren van het SHOT-koppel Wilco van de Top en Marijn Peters.

Conclusie:
Kortom, het Oudejaars Oliebollen Toernooi 2023 bij TTV SHOT in Wageningen was een geslaagde avond vol sportiviteit en gezelligheid. De inzet van de organisatoren, de culinaire hoogstandjes van de oliebollen, en het enthousiasme van het barteam maakten het tot een memorabel evenement. Met een tweede plaats voor TTV Ede was het wederom een jaar om trots op terug te kijken. En zoals de traditie voorschrijft, kijken we nu al uit naar het Oudejaars Oliebollen Toernooi van volgend jaar. Wellicht tot dan!

Verslag: Wim van Ooijen