Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

OTC Toernooi TTV Ede 25 Feb 2024

AANKONDIGING OTC TOERNOOI TTV EDE OP ZONDAG 25 FEBRUARI 2024

Beste tafeltennisliefhebbers,

Op zondag 25 februari 2024 is het zover! Tafeltennisvereniging Ede nodigt jullie van harte uit om deel te nemen aan ons eerste Oldtimers Tafeltennis Club het OTC toernooi. Een dag vol sportiviteit, gezelligheid en uitdaging!

 

 

 

 

 

 

 

**Details:**

 1. **Categorieën:** Het toernooi staat open voor heren vanaf 40 jaar en dames vanaf 35 jaar.
  Geen lidmaatschap van NTTB of OTC Nederland vereist.
 1. **Niveau:** Met onze topteams van TTV Ede spelend in de 1e en 3e divisie streven wij er ook naar om een meerkamp met meerdere landelijke spelers aan de tafel te krijgen. Hiervoor zullen we  enkele wildcards verstrekken om de poule rond te krijgen.
 1. **Locatie:** Ons tafeltenniscentrum, gelegen aan de Langekampweg 8, 6715 AV in Ede, beschikt over 12 tafels. We verwelkomen graag ongeveer 80 spelers voor een dag vol plezier.
 1. **Tijden:** Zaal open om 09.00 uur, toernooi start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.
  Na afloop kun je genieten van een heerlijk warm buffet.
 1. **Inschrijfgeld:** OTC-leden betalen €4,00, niet-leden €5,50. Deelname aan het warme buffet, verzorgd door onze sponsor Tap Asia, kost €12,50. Contante betaling heeft de voorkeur, maar pinnen is ook mogelijk.
 1. **Inschrijven:** Stuur een e-mail naar OTCtoernooi@ttvede.nl met je naam, vereniging, ranking, en vermeld of je deelneemt aan het buffet. Inschrijven kan tot 21 februari of eerder indien het maximum aantal deelnemers is bereikt.
 1. **Prijzen:** We reiken prijzen in natura uit inclusief een waardebon van Game 11, leverancier van tafeltennis materiaal en sponsor van TTV Ede, voor de winnaar van elke meerkamp.

Wij kijken uit naar jullie komst en een fantastische dag vol tafeltennisplezier!

Met sportieve groet,
Jan Mostert en Henny Pouw