Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Overwinning TTV Ede smaakt naar meer

TTV Ede heeft bij Tempo-Team 3 een 4-9 zege behaald.
De tweede maar zeer belangrijke zege najaarscompetitie Eerste Divisie.

De ene wedstrijd is de andere wedstrijd niet. TTV Ede ging vorige week bij Tempo -Team 2 hard onderuit met 2-11. De revanche kwam een week later tegen het andere Tempo – Team 3. De opstelling was hetzelfde gebleven. Rémon Langius, Maarten Loeve, Yorick Schurink en Alice Barendregt gingen op voor een revanche. En dat werd het dus.

Na een verliespartij van Langius, boekte Maarten Loeve een mooie zege. Alice Barendregt kon dit Edese succes aanvankelijk niet continueren. Maar Yorick Schurink en weer Maarten Loeve zetten de tussenstand op 3-3. Na de 4-4 waarbij Barendregt pas in de vijfde en beslissende game met 12-14 onderuitging, was TTV Ede los.

Maarten Loeve, Yorick Schurink, Rémon Langius en Alice Barendregt gaven geen punt meer weg. De teller stokte dus bij een nuttige maar ook belangrijke 4-9 zege.

TTV Ede steeg door deze mooie winst, voor de herfstbreak, naar een voorlopig veilige derde plaats.

REACTIE:
,,Eindelijk hebben we onszelf beloond na een goede wedstrijd met winst. Maarten en ik wonnen drie enkelspelen. Dat de anderen twee (Langius en Barendregt, red.) daar een punt bijvoegden was heel belangrijk. Ook het gewonnen dubbelspel geeft vertrouwen. Op de helft van de competitie op een mooie derde plaats is niet niks, in deze zware divisie. Best tevreden”, eindigde TTV Ede speler Yorick Schurink.

Uitslagen:
Tempo – Team 3 – TTV Ede 4-9
Scyedam – Tempo – Team 2 5-8
Sittard – Wilvo/ttv Bergeijk 9-4
Stand na 4 wedstrijden:
Tempo – Team 2 4-42
Sittard 5-33
TTV Ede 5-30
Scyedam 5-27
Tempo – Team 3 5-26
Wilvo/ttv Bergeijk 4-24

Programma:
21 oktober:
Wilvo/ttv Bergeijk – Tempo -Team 2
28 oktober:
TTV Ede – Sittard 14.00 uur
Tempo – Team 2 – Tempo Team 3
Scyedam – Wilvo/ttv Bergeijk