Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Paul van der Oord wint brons op ITTF Para Open in Finland

Lees hieronder het verslag van Paul van der Oord, een bijzondere tafeltenniser met veel ambitie en wilskracht!
(WvO: Voor wie Paul niet kent hij speelt bij TTV Ede in Team4 (1e Klasse) met Kevin Zamfir, Joost Mostert, James McKenzie en Remco Bosch)

ITTF Fa20 Finland Para Open 2022, Lahti (FIN): 9-11 Sep

Ik ging 8 september met de trein naar Schiphol. Daar waren ook mijn teamgenoten van Team NL  Sem Roelofs, Dustin Eier, Yannick Paredis en Gerald van Grunsven. Daarna kwamen mijn trainers en bondscoaches Lumen en Johan ook aanlopen. Wij moesten ongeveer 2,5 uur vliegen. Daarna hebben wij nog 1 uur en een kwartier in de bus gezeten. Hierna kwamen wij aan op Pajulahti Olympic and Paralympic Training Center. Toen gingen we naar onze kamer en hadden wij nog wat ingespeeld.

Het Toernooi:
De volgende dag, op 9 september, speelde ik mijn eerste wedstrijd tegen Emil Anderson uit Zweden de nummer 8 van de wereld. Ik verloor hier 3-0 van. De tweede wedstrijd speelde ik tegen Hon Man Chan een ongeplaatste speler uit Hong Kong. Hier won ik met 3-0 van. Hierdoor kwam ik in de kwart finale terecht tegen Hiromi Sato uit Japan ( nummer 45 van de wereld). Ik won met 3-1, wat best wel verassend was.
Toen kwam ik in de halve finale, maar daar was Ka Wai Lam Hong Kong (nummer 25 van de wereld) te goed. Heb hier met 3-0 van verloren. Ik pakte hierdoor brons!

Tegenstanders uitslag <Klik hier>

Mijn volgende toernooi is:
ITTF Fa20 Greek Para Open 2022, Argostoli (GRE), 30 Sep – 2 Oct..

Mijn website is Home (paultafeltennis.nl) daarop kun je lezen waarom ik tafeltennisser ben geworden en kunnen jullie me volgen en hoe jullie mij (financieel) kunnen steunen.
Ik ben nu nummer 62 van de wereld.

Paul van der Oord