Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Regio Kampioenschappen Gelre 2024

TTV Ede kijkt tevreden terug op succesvol Regio Kampioenschap Gelre weekend

Met de bus naar Nijmegen

Het afgelopen weekend stond in het teken van het Regio Kampioenschap Gelre voor Tafeltennisvereniging (TTV) Ede. Op zaterdag 6 januari nam de jeugd met veel enthousiasme deel aan het evenement, waarbij maar liefst 35 spelers met de bus vanuit de speelzaal aan de Langekampweg naar Nijmegen vertrokken. Het werd een dag vol sportiviteit en competitie, resulterend in prachtige prestaties in diverse speelklassen.

De jeugdspelers van TTV Ede hebben indrukwekkende resultaten behaald en lieten hun talent zien op de tafeltennistafels. De begeleiding, bestaande uit toegewijde trainers en coaches, speelde een cruciale rol in het succes van de jeugd. Daarnaast zorgden de aanmoedigingen van familieleden op de tribune voor een extra motivatie boost.

Winnaars 2024 op de trap.

De volledige uitslag en het verslag van en over de jeugd volgt nog door onze hoofdtrainer, maar een gezamenlijke foto van de winnaars kunnen we alvast met trots tonen.

De omgedoopte tafeltennishal in Nijmegen.

Op zondag 7 januari was het de beurt aan de senioren van TTV Ede, die actief deelnemen aan de Gelre competitie. Hoewel het aantal deelnemers met 11 iets minder was dan vorig jaar, werden opnieuw boeiende tafeltenniswedstrijden gespeeld. De wedstrijden waren te volgen via de toernooi-app, wat zorgde voor een extra dimensie aan het kampioenschap.

Verrassend was de 2e plaats in de dubbel van Thomas Hebinck samen met Maarten Loeve, andere deelnemers vielen helaas niet in de prijzen ondanks hun grote inzet.

Kortom, met een weekend vol succesvolle prestaties achter de rug, kijkt TTV Ede vol vertrouwen uit naar de start van de competitie in de komende week. Het clubgevoel, de sportieve inzet en het plezier dat tijdens het Regio Kampioenschap Gelre naar voren kwam, beloven een boeiend en competitief tafeltennisseizoen.

TTV Ede wenst alle spelers een prachtige voorjaarscompetitie toe, gevuld met spannende wedstrijden en sportieve uitdagingen.

Uitslagen:

Open Klasse
XO1 Joshua Jonkman 1e Plaats
XO3 Koen van Wijngaarden 2e Plaats
XO4 Jonathan Ebbers 1e Plaats
XO4 Seth Stijnen 2e Plaats
Eigen Klasse
O23AB Joshua Jonkman 1e Plaats
O13C1 Oliver Pilzak 1e Plaats
O13C2 Stijn de Koning 2e Plaats
Dubbel
DO23 Joshua Jonkman + Manuel van Leeuwen 1e Plaats
DO17 Sophie Bongers + Sabina Sapkota 1e Plaats
DO13 Jonathan Ebbers  + ꓮyaan Marathe 1e Plaats
DO13 Oliver Pilzak + Joel Karels 2e Plaats

FOTO’s

Joshua pakte maar liefst 3 keer de 1e plaats
1e bij dubbel O23 Joshua en Manuel
1e bij dubbel O23 Joshua en Manuel
Sabina en Sophie op weg naar 1e plaats dubbel O17
Marnix in zijn laatste wedstrijd voor Ede Succes in Rotterdam
Ook de allerjongsten zoals Max Krijt gaan er voor
Oliver op weg naar 1e plaats met niet de minste coach
Jonathan en Ayaan 1e bij dubbel O13
Jonathan was wat gulzig vandaag Ook 1e bij Open 4