Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Spannende finale Wiltschut

Treffers wint spannende finale van Het Wiltschut Toernooi tegen TTV Ede

Het Wiltschut Toernooi 2023, een van de meest prestigieuze tafeltennistoernooien in Gelderland, bereikte vrijdag 7 juli zijn hoogtepunt met een ongelooflijk spannende finale tussen de Treffers uit Arnhem en het team van TTV Ede. Deze zinderende wedstrijd, die tot aan de laatste wedstrijd spannend bleef moest daar beslist worden. Het zorgde voor adembenemend spektakel en liet de aanwezigen en de kijkers via de livestream op het puntje van hun stoel zitten.

TVE Team1
TVE Team1

Beide teams hadden een indrukwekkende reeks overwinningen achter de rug om de finale te bereiken. De Treffers uit Arnhem, bekend om hun technische vaardigheden en vastberadenheid, stonden tegenover het gedreven team van TTV Ede, dat bekend stond om hun explosieve spel en strategische benadering van de sport. De verwachtingen voor deze finale waren hooggespannen en de spelers stelden niet teleur.

De beslissing moest komen uit de allerlaatste wedstrijd tussen Carola en Max, de tussenstand was inmiddels 4-4, en het beslissende 5 punt werd uiteindelijk binnengehaald door de Treffers. Helaas verloren wij de finale maar deze  tafeltennisfinale tussen de Treffers en TTV Ede zal de geschiedenis ingaan als een van de meest spannende wedstrijd ooit.

Het Wiltschut Toernooi 2023 heeft opnieuw bewezen waarom het een hoogtepunt is in Gelderland. Het brengt spelers van verschillende teams samen in een competitieve maar vriendschappelijke sfeer, en biedt tafeltennisliefhebbers de kans om te genieten van geweldig spel en opmerkelijke prestaties.

Namens de teams van TVE hartelijk dank voor de support tijdens (en na) de wedstrijden of via de livestream, want met jullie aanmoedigingen erbij was het weer een feestje.

Uitslag editie 2023:
1e: Treffers 1
2e: TTV Ede 1
3e: SMD 3
4e: TTV Ede 2