Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Start recreantentraining met nieuwe trainers vanaf 31 augustus 2022

Na het afscheid van Bert Nab als recreantentrainer is gewerkt aan de opvolging van Bert voor de trainingen op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Het bestuur is blij te kunnen melden dat er twee opvolgers zijn gevonden: Thije van Es en Henny Pouw. De eerste weken doen zij samen de training, later zullen zij elkaar afwisselen. Zie hieronder een nadere toelichting van Thije en Henny. Thije en Henny, alvast bedankt voor jullie inzet namens het bestuur!

“Tijdens de trainingen zal het accent vooral liggen op het aanleren van de basisslagen (van eenvoudig tot niet makkelijk). Ook zal worden gekeken naar de individuele kwaliteiten en vaardigheden. Aan bod komen ook de spelregels, het spelen van een dubbel en het spelen van een toernooi (denk bij voorbeeld aan het kersttoernooi). Voor ons staat voorop dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de activiteiten”.

De bestaande WhatsApp groep blijft in de lucht. Deze zal natuurlijk wel worden geactualiseerd. Onlangs hebben zich 4 nieuwe recreanten bij onze vereniging aangemeld. Zij staan te popelen om ook aan de recreantentraining mee te gaan doen.

Heb jij – als recreant – ook zin om mee te doen met de recreantentraining op de woensdag, bel dan even met Henny Pouw (06-51672895) of Thije van Es (06-23667459).

Tot ziens op 31 augustus!

Thije en Henny