Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team 1 weer een nipte nederlaag.

TTV Ede weer naar een nipte nederlaag gespeeld

TTV Ede verloor in eigen huis met 6-7 van het bezoekende Sittard. De derde nipte (6-7) nederlaag deze najaarscompetitie. Ook het uitduel in Sittard eindigde in een 6-7 nederlaag.

door Eip Janssen

TTV Ede trad aan met Rémon Langius, Yorick Schurink, Alice Barendregt en Maarten Loeve. Een kwartet dat dit seizoen de meeste wedstrijden samen heeft afgewerkt. Het begon nog wel zo goed voor de Edese tafeltennissers. Maarten Loeve boekte een 3-0 zege op Sittard speler Michel Sijstermans. Nadat Langius zijn tegenstander moest feliciteren zette Yorick Schurink TTV Ede weer op een 2-1 voorsprong. Het bleef een spel van om en om. Dan weer Edese dan weer Sittardse winst. Bij een 6-6 tussenstand moest het dubbel Yorick Schurink/Maarten Loeve proberen de zege in het eigen clubhuis aan de Langekampweg te houden. Bij een 2-1 voorsprong in games leek dat te lukken. Maar het woordje ‘leek’ gaf al aan dat de zegedroom in duigen viel. Het Sittardse duo wist de vierde en achteraf beslissende vijfde game te winnen. De 2-3 nederlaag bekende ook het 6-7 competitieverlies voor TTV Ede.

Maarten Loeve boekte 3 punten, Yorick Schurink twee, Langius 1 en Alice Barendregt bleef puntloos. TTV Ede blijft voorlopig op een veilige derde positie in de eerste divisie staan. De ploeg heeft 36 punten. Scyedam op een vijfde en degradatieplaats beschikt over 27 punten. Met een wedstrijd minder gespeeld.

TTV Ede was nog niet bereikbaar voor enig commentaar.

Uitslagen 28 oktober:
TTV Ede – Sittard 6-7
Tempo-Team 2 – Tempo – Team 3 7-6
Scyedam – Wilvo/ttv Bergeijk NBB

Stand per 28 oktober:
Tempo-Team 2 6-62
Sittard 6-38
TTV Ede 6-36
Tempo-Team 3 6-34
Scyedam 5-27
Wilvo/ttv Bergeijk 5-24

Programma 4 november:
Wilvo/ttv Bergeijk – TTV Ede 14.00 uur
Tempo-Team 3 – Scyedam
Sittard – Tempo -Team 2