Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team Bit.nl aan kop

In de eerste ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad heeft het team van Bit.nl een prima bodem gelegd voor een hoge positie op de ranglijst.
Tegen underdog Grandcafé Mr. Bojangels werd een klinkende 9-1 zege behaald. Het team van Bit.nl, bestaande uit Ton Sandbrink, Albert Nauta, Parichart Deesongkram en Leida Lok, moest allen de eer laten aan good-old Aart Jansen die afrekende met Albert Nauta.

Fantaziehuis Bennekom, in de vorige editie als laatste geëindigd, begon dit keer een stuk beter met een nipt 6-4 verlies tegen Tapasia. Henny Pouw(Fantaziehuis Bennekom) bleef als enige ongeslagen en scoorde daarmee 3 punten terwijl debutante Marion van Aubel(Fantaziehuis Bennekom) good-old Jan Mostert versloeg.

De strijd tussen Uw Pianowinkel en D & O Administratie en Belastingadvies was heviger dan de 2-8 eindstand doet vermoeden met veel net niet partijen voor Uw Pianowinkel. Kemal Sariusta( D & O) bleef ongeslagen terwijl eigenaar Frank Blaauw(Uw Pianowinkel) twee partijen mocht bijschrijven.

Nieuwkomer Bengelmedia deed het prima in deze eerste ronde. Tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede werd een 6-4 overwinning geboekt.
Tom Hanegraaf (2) en eigenaar Gradus Groothengel (3) bezorgden de masseurs spierpijn en kopzorgen, terwijl Ton Lindeboom(Bengelmedia) met 3 nederlagen rechtstreeks op de massagetafel terecht kon.

De voorziene topper tussen Van van Ee en Spelt Financiële Adviseurs kon vanwege coronaperikelen geen doorgang vinden terwijl het team van Midgetgolf de Dikkenberg genoot van een reguliere vrije avond.

Stand aan kop na eerste ronde:
Bit.nl 9 punten
D & O Aministratie en Belastingadvies 8 punten
Tapasia 6 punten
Bengelmedia 6 punten

Ronde 2 :
Donderdag 3 februari 2022
Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

3-2-2022   Midgetgolf De Dikkenberg Grand Café Mr. Bojangels
    Spelt financiële adviseurs BIT.nl
    Tapasia Van van Ee
    Uw Pianowinkel Fantaziehuis Bennekom
    Massagepraktijk De Cirkel D & O Administratie Belastingadvies B.V.
    VRIJ Bengelmedia

Publiek welkom met CTB