Tafeltennisvereniging TTV Ede Logo TTV Ede

Voor jong, oud, prestatie, recreatie, eigen zaal, eigen bar, open en gezellig!

Team Bit.nl wint ook topper

In de tweede ronde van de voorjaarseditie bedrijfstafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad gaat het team van Bit.nl op de ingeslagen weg door met een prima 6-4 overwinning op Spelt Financiële Adviseurs.
In deze door Corona geplaagde week werden slechts twee wedstrijden afgewerkt. Door het voortwoekerende virus waren maar liefst drie teams geveld en moeten de geplande wedstrijden op een latere datum worden ingehaald.

Grandcafé Mr. Bojangels werd met een 7-3 nederlaag naar huis gestuurd door Midgetgolf de Dikkenberg mede door een 3 punter van Frank Meeuwisz(Dikkenberg) en 2 punten van Bert van de Bovenkamp. Voor Mr. Bojangels scoorden Anne Voerman 1 punt terwijl Stefan Vogd 2 punten op zijn conto bij mocht schrijven.

De spanning bij de topper Bit.nl tegen Spelt Financiële Adviseurs was vanaf het begin de snijden.
Tot 4-4 ging de strijd gelijk op met als aantekening de 2 beslissende punten van Leida Lok in het dubbelspel. Dat leeftijd bij tafeltennis er niet altijd toe doet bleek wel uit de backhandsmash 2x van het 82 jarige Leida, een ontluikend talent, van rijpe leeftijd dus, die feitelijk de wedstrijd besliste.

Albert Nauta solliciteert opzichtig naar een hogere ranking dan zijn huidige(4) indeling en won al zijn partijen terwijl Parichart Deesongkram 2x winst mocht bijschrijven. Debutant in de bedrijvencompetitie Henk Lambooij mocht op 81 jarige leeftijd zijn eerste partijen spelen en kwam net niet tot winst maar is wederom een talent voor de nabije toekomst.

Stand aan kop na tweede ronde:
Bit.nl 15 punten(uit 2)
D & O Aministratie en Belastingadvies 8 punten(uit 1)
Midgetgolf de Dikkenberg 7 punten(uit 1)
Tapasia 6 punten(uit 1)
Bengelmedia 6 punten(uit 1)

Ronde 3 : 10 februari 2022
Locatie : Langekampweg 8
Aanvang: 19.45 uur

10-2-2022   D & O Administratie Belastingadvies B.V. Bengelmedia
    Fantaziehuis Bennekom Massagepraktijk De Cirkel
    Van van Ee Uw Pianowinkel
    BIT.nl Tapasia
    Midgetgolf De Dikkenberg Spelt financiële adviseurs
    Grand Café Mr. Bojangels VRIJ

Publiek en spelers zijn welkom met CTB